Nota de informare privind protectia şi libera circulaţie a datelor cu caracter personal

  1. Prezentare Generală a declaraţiei de confidenţialitate

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi! Noi, societatea Medijobs Platform SRL (in continuare „noi”, „MEDIjobs”, „societatea”) dorim să depunem toate diligenţele să protejăm confidențialitatea utilizatorilor noştri și a informațiilor pe care ni le furnizați în legătură cu activitatea noastră.

Prezenta informare se aplică persoanelor fizice care interacționează cu serviciile MEDIjobs în calitate de consumatori (“dumneavoastră”).

Prezenta Informare explică modalitatea în care sunt colectate, utilizate și pot fi dezvăluite Datele dvs. cu Caracter Personal de către MEDIjobs atât offline, dar mai ales online, prin intermediul serviciilor noastre. De asemenea, este explicat modul în care puteți accesa și actualiza datele dvs. cu caracter personal și în care puteți face anumite alegeri cu privire la modul în care sunt utilizate aceste date. De-a lungul întregului document  sunt descrise pe larg practicile folosite pentru a proteja drepturile dumneavoastră și pentru a menține confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal cu ocazia utilizării Site-ului şi Serviciilor www.medijobs.ro, precum și a comunicărilor realizate prin intermediul Site-ului și al Serviciilor.

MEDIjobs poate adăuga alte informații în cadrul Site-ului sau Serviciilor pentru a suplimenta aceste practici sau vă poate oferi opțiuni suplimentare în ceea ce privește modul în care MEDIjobs va gestiona informațiile dvs. cu caracter personal.  

Cadrul legal este asigurat de prevederile legale aplicabile începând cu 25 mai 2018 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Euronean şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (“GDPR”), pe care îl puteţi lectura care a abrogat reglementările anterioare naţionale cu privire la aceste aspecte.

Dreptul la protecţia datelor cu caracter personal nu este un drept absolut; acesta trebuie luat în considerare în raport cu funcţia pe care o îndeplineşte în societate şi echilibrat cu alte drepturi fundamentale, în conformitate cu principiul proporţionalităţii, în conditii de legalitate, echitate şi transparenţă faţă de persoanele vizate.

În cazul în care aveți întrebări în legătură cu această declarație de confidențialitate/informare sau cu politicile noastre in acest sens vă rugăm să ne contactați la office@medijobs.ro.

  1. Datele dumneavoastră cu caracter personal: ce date colectăm, când, cum şi de ce

Din momentul în care luaţi contact cu MEDIjobs, noi colectăm si prelucram datele dumneavoastra. Uneori dumneavoastră ne oferiţi benevol datele dumneavoastră, alteori datele sunt colectate automat.

Prezenta Informare acoperă activitățile noastre de colectare a datelor atât online cât și offline, inclusiv Datele cu Caracter Personal pe care Noi le colectăm de la şi despre dumneavoastră, prin intermediul a diferite canale, cum ar fi website şi platforma MEDIjobs („Serviciul”), aplicații, rețele de socializare aparținând terților, telefon, sediile noastre și evenimente. Vă rugăm să aveți în vedere faptul si că e posibil ca Noi să agregăm date cu caracter personal din diferite surse anterior descrise.

Referitor la “datele cu caracter personal”, GDPR prevede că acestea „înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale”.

”Datele cu Caracter Personal” sunt, pe scurt, datele cu caracter personal sunt orice date care îți dezvăluie identitatea, care sunt unice pentru dumneavoastra, date care pot fi folosite pentru a vă identifica în mod direct sau indirect pe dumneavoastră sau orice altă persoană la care fac referire datele, cum ar fi, de exemplu, numele dvs., adresa, numărul de telefon, precum și orice alte informații cu caracter privat despre dumneavoastră, care pot fi asociate sau au legătură cu datele menționate anterior.

Date Anonime” înseamnă acele date care nu vă identifică în mod direct sau indirect și care nu pot fi folosite în mod rezonabil pentru a identifica o persoană fizică și includ date despre grupuri sau categorii de utilizatori ai Site-ului, care nu intra sub incidenta GDPR.

Colectăm atât Date cu Caracter Personal, cât și Date Anonime, așa cum este explicat mai jos.

 

2.1 Care sunt datele pe care le colectăm si cum le colectăm:

  1. Informațiile pe care ni le furnizați

Nu vă solicităm să ne furnizaţi în mod obligatoriu Date cu Caracter Personal pentru a utiliza o mare parte din Site-ul nostru. Cu toate acestea, vom colecta Date cu Caracter Personal despre dumneavoastră în următoarele situații:

  • În cazul în care sunteți candidat și alegeți să creați un cont pe Site-ul nostru (denumit în continuare ”Contul”), putem colecta prenumele și numele dumneavoastră, locul de reședință, numărul de telefon, sexul, adresa e-mail, ocupația (funcția), angajatorul (numele companiei), experiența și trecutul profesional, pregătirea (cursuri urmate și studii / diplome obținute), o scurtă descriere a profilului dumneavoastră profesional și parola dvs. În cazul în care sunteți angajator, vom colecta detaliile de contact specifice activităţii și informații despre compania dvs.
  • Vom păstra informații în numele candidaților, cum ar fi fișierele și mesajele pe care le înregistrați prin intermediul Contului dumneavoastră.
  • În momentul în care publicați conținut pe Site-ul nostru (texte, imagini, fotografii, mesaje, comentarii sau orice alt tip de conținut, altul decât adresa dvs. de e-mail), aceste informații sunt stocate pe serverele noastre și pot fi consultate și de alți utilizatori, incluzând poza dumneavoastră de profil și alte informații pe care le faceți publice pe pagina profilului public (”Profilul” dumneavoastră).
  • În momentul în care publicați mesaje pe Blog-ul Site-ului nostru, informațiile conținute în mesajele dumneavoastră sunt stocate pe serverele noastre, iar alți utilizatori le pot consulta. *
  • În momentul în care participați în cadrul unui sondaj sau studiu realizat de noi, putem colecta alte informații aferente profilului.
  • De asemenea, putem colecta alte tipuri de Date cu Caracter Personal pe care ni le furnizați în mod voluntar, cum ar fi sistemul de operare folosit și versiunea acestuia, numărul de licență și alte informații solicitate în momentul în care ne contactați prin e-mail pentru asistență în legătură cu Serviciul.
  • Evitați să ne furnizați informații sensibile care ar putea, în mod direct sau indirect, să dezvăluie (i) originea dvs. rasială sau etnică, (ii) opiniile politice, (iii) convingerile politice sau religioase, (iv) afilierea la un sindicat sau partid politic, (v) sănătatea fizică sau mentală, (vi) viața sexuală, sau (vii) implicarea în proceduri penale sau comiterea unei infracțiuni. În cazul în care ne furnizați aceste informații, trebuie să vă dați acordul ca noi să putem prelucra respectivele informații în conformitate cu prezenta Politică de Confidențialitate a datelor cu caracter personal.
  1. Informații digitale, pe care le furnizați către Facebook sau alte rețele sociale

În cazul în care nu v-ați înregistrat ca utilizator al Serviciului și apăsați butonul ”Connect” prin intermediul Facebook, Linkedin sau Google+ sau prin altă rețea socială cu care colaborăm, vi se va solicita, în primul rând, să furnizați datele dvs. de conectare pentru rețeaua socială, apoi veți avea opțiunea de a vă înscrie în cadrul Serviciului. În acest caz, s-ar putea să primim informații de la respectiva rețea socială, pentru a vă facilita procesul de a crea un Cont pe Site-ul nostru. Informațiile pe care le colectăm din contul dumneavoastră din cadrul rețelei sociale pot varia în funcție de setările de confidențialitate configurate în cadrul respectivei rețele sociale. Prin urmare, vă recomandăm să consultați practicile de confidențialitate și de protecție a datelor pentru respectiva rețea socială.

ID-uri Google: Aveți opțiunea de a vă folosi ID-ul Google pentru a crea un Cont. În cazul în care doriți să folosiți Contul dvs. Google, vă vom redirecționa către Site-ul Google pentru a vă conecta la contul dumneavoastră, respectivele informații fiind apoi transmise către noi cu scopul unic de a crea Contul dumneavoastră.

  1. Informații colectate prin intermediul anumitor tehnologii

Site-ul nostru folosește ”cookie-uri”, fișiere de dimensiuni mici stocate pe un server de pe Internet sau pe hard disk-ul unui dispozitiv. Aceste cookie-uri sau tehnologii similare colectează în mod automat informații despre preferințele și setările dumneavoastră, pentru a vă identifica, pentru a obține informații despre utilizarea Site-ului de către dumneavoastră și pentru a gestiona Serviciul. Folosim cookie-urile în scopurile descrise atât pe banner-ul referitor la cookie-uri afișat pe Site-ul nostru, cât și în cadrul prezentei Politici de Confidențialitate. În mod specific, folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în timp ce navigați pe Site-ul nostru. Aceste cookie-uri ne ajută să păstrăm informațiile dumneavoastră de conectare, să îmbunătățim securitatea, să colectăm date statistice, să optimizăm funcționalitatea Site-ului și să vă furnizăm conținut în funcție de nevoile și interesele dumneavoastră.

În cadrul Site-ului nostru, folosim următoarele categorii de cookie-uri:

  • Cookie-uri esențiale

Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a vă permite să navigați pe acest Site și să utilizați funcționalitățile acestuia. În lipsa acestor cookie-uri, serviciile pe care le-ați solicitat, cum ar fi stocarea datelor dvs. de conectare, nu pot fi asigurate.

  • Cookies de performanță

Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care utilizatorii folosesc Site-ul. De exemplu, folosim Google Analytics pentru a colecta informații precum frecvența vizitelor pe care le fac utilizatorii pe Site, paginile pe care le vizitează și alte site-uri vizitate de aceștia înainte de a vizita Site-ul. Informațiile pe care le obținem prin Google Analytics sunt folosite pentru un singur scop, acela de a îmbunătăți Site-ul și Serviciul nostru. Google Analytics colectează doar adresa IP alocată dvs. în data în care vizitați Site-ul, nu și numele dvs. sau alte date cu caracter personal. Nu combinăm informațiile obținute prin Google Analytics cu datele dvs. cu caracter personal. Chiar și în cazul în care Google Analytics plasează un cookie permanent pe browser-ul dumneavoastră pentru a vă identifica în calitate de utilizator unic la următoarea vizită a Site-ului, cookie-ul respectiv poate fi folosit doar de Google. Capacitatea Google de a folosi și distribui informațiile colectate prin Google Analytics în ceea ce privește vizitele dvs. pe Site este restricționată de Termenii de Utilizare Google Analytics și de Politica de Confidențialitate Google.

  • Cookie-uri de funcționalitate

Aceste cookie-uri rețin alegerile pe care le faceți, de exemplu, țara din care vizitați Site-ul nostru. Ele pot fi folosite pentru a vă oferi o experiență mai potrivită în funcție de alegerile dumneavoastră și pentru a vă face vizitele mai plăcute și personalizate. Informațiile colectate de aceste cookie-uri pot fi anonime și nu pot monitoriza activitatea dumneavoastră pe alte site-uri web.

  • Cookie-uri de targetare sau de publicitate

Aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile dumneavoastră de navigare pentru a vă oferi reclame mai potrivite personalității și intereselor dumneavoastră. De asemenea, ele sunt folosite pentru a limita frecvența la care vizualizați o reclamă și pentru a măsura eficiența unei campanii publicitare. În general, aceste cookie-uri sunt plasate de rețele publicitare terțe. Ele rețin site-urile web pe care le vizitați, precum și informațiile furnizate unor terți, cum ar fi cei care publică anunțuri.

  • Cookie-uri ale rețelelor sociale

Aceste cookie-uri vă oferă posibilitatea de a publica, pe o rețea socială, cum ar fi Facebook sau Twitter, activitățile pe care le desfășurați pe Site. Nu deținem controlul asupra acestor cookie-uri. Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate aferentă fiecărei rețele sociale pentru a înțelege modul în care funcționează aceste cookie-uri.

Informații colectate de serverele noastre:

Pentru a îmbunătăți utilitatea Site-ului și a Serviciului nostru, pentru a desfășura analize în ceea ce privește tendințele și pentru a colecta date demografice agregate pentru uz general, serverele noastre (care pot fi găzduite de un furnizor de servicii) colectează în mod automat date de la dumneavoastră, inclusiv tipul de browser, sistemul de operare, adresa Protocolului de Internet (denumită în continuare ”adresa IP”) (fiind un număr alocat în mod automat calculatorului dumneavoastră în momentul în care utilizați Internetul și care poate varia de la o sesiune la alta), numele domeniului și/sau data/ora vizitei.

Fișiere de tip jurnal:

Ca majoritatea site-urilor web, colectăm în mod automat anumite informații și le salvăm în fișiere jurnal. Aceste informații includ adrese IP, tipul de browser, furnizorul de Internet, paginile vizitate anterior/ulterior, sistemul de operare, data/ora vizitei, precum și datele referitoare la traseul de navigare. Folosim aceste informații pentru a efectua analize asupra tendințelor, pentru a gestiona Site-ul, pentru a monitoriza activitățile de navigare ale utilizatorilor pe Site, pentru a colecta date demografice despre baza noastră de utilizatori în ansamblu și pentru a îmbunătăți Serviciul nostru în funcție de nevoile utilizatorilor. De exemplu, o parte din aceste date poate fi colectată pentru a vă identifica în momentul unei noi vizite pe Site și pentru a transmite mesaje publicitare și alte informații personalizate în funcție de interesele dumneavoastră. Cu excepția cazului în care prezenta Politică de Confidențialitate specifică altfel în ceea ce privește utilizarea cookie-urilor, nu combinăm aceste date colectate automat cu datele cu caracter personal.

Pixeli invizibili:

În mod suplimentar, folosim ”pixeli invizibili” (cunoscuți și sub denumirea de gif-uri invizibile sau semnale web - web beacons). Pixelii invizibil sunt imagini grafice minuscule cu un identificator unic, a căror funcție este similară cu cea a cookie-urilor, fiind folosite pentru a monitoriza activitatea online a utilizatorilor de Internet. Spre deosebire de cookie-uri, care sunt stocate pe hard disk-ul de pe calculatorul utilizatorului, semnalele web sunt integrate în site-uri web și sunt complet invizibile. Semnalele web ne ajută, printre altele, să trimitem e-mail-uri într-o formă lizibilă pentru utilizator, ne spun dacă e-mail-urile respective au fost deschise sau nu și ne ajută să ne asigurăm că transmitem doar acele mesaje care pot fi de interes pentru utilizatorii noștri. Este posibil să folosim aceste date pentru a reduce numărul anumitor mesaje trimise către un utilizator sau pentru a le șterge. Informațiile colectate în acest fel de către semnalele web nu sunt asociate cu datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri.

Cum se șterg și/sau refuză cookie-urile:

De obicei, browser-ele sunt configurate să accepte cookie-uri.

Puteți găsi informații referitoare la ștergerea sau verificarea cookie-urilor și la www.allaboutcookies.org.

În cazul în care nu doriți ca Google Analytics să monitorizeze activitățile dumneavoastră de pe toate site-urile web, vă rugăm să vizitați http://tools.google.com/dlpage/gaoptuout, având posibilitatea de a refuza această monitorizare.

Pentru a vă opune înregistrării altor cookie-uri de la terți în scopuri de publicitate bazată pe comportament, vă rugăm să vizitați www.youronlinechoices.eu. Faptul că refuzați înregistrarea acestor cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi reclame online, acest lucru nu mai depinde de MEDIjobs. Acest lucru înseamnă că societatea sau societățile pe care le-ați notificat despre refuzul dumneavoastră nu vă vor mai trimite reclame personalizate în funcție de preferințele sau obiceiurile dvs. online.

Vă puteți opune instalării cookie-urilor în orice moment prin transmiterea unui e-mail către noi, la adresa office@medijobs.ro Dorim să vă informăm despre faptul că, prin ștergerea cookie-urilor noastre sau prin dezactivarea funcției de instalare a cookie-urilor, este posibil să nu mai puteți accesa anumite secțiuni sau funcționalități ale Site-ului nostru.

2.2 Când colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

  • Când accesaţi Site-ul nostru medijobs.ro;
  • Când vă creaţi un cont de candidat/companie pe site-ul nostru;
  • Când sunteţi contactat telefonic de un reprezentat de-al nostru;
  • Când primiţi emailuri de la noi;
  • Când ne contactaţi pe chat pentru a vă oferi suport
  • Când optaţi pentru a primi newsletter-ele noastre
  • Cand postati informatii pe blog, forum

2.3 Cum şi de ce colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

  1. Utilizare generală

În general, Datele cu Caracter Personal pe care ni le furnizați sunt folosite fie pentru a răspunde la solicitările transmise din iniţiiativa dumneavoastră, fie pentru a putea să vă asistăm mai bine. Există posibilitatea ca noi să folosim Datele dvs. cu Caracter Personal în următoarele scopuri:

  • pentru a facilita crearea și dezvoltarea profilului dumneavoastră pe Site-ul nostru;
  • pentru a vă identifica în calitate de utilizator în cadrul sistemului nostru;
  • pentru a ne permite să îmbunătățim administrarea și gestionarea Site-ului și Serviciului nostru;
  • pentru a furniza Serviciul (și, în mod specific, pentru candidați, pentru a verifica manual dacă îndeplinesc cerințele pentru a fi acceptați de către Site și Serviciu);
  • pentru a îmbunătăți calitatea experienței pe care o aveți la folosirea Site-ului și Serviciului nostru;
  • pentru a vă transmite un e-mail de bun venit prin care verificăm dacă adresa e-mail furnizată de dumneavoastră la crearea Contului este cea corectă;
  • pentru a vă transmite notificări prin e-mail, cum ar fi informații despre oferte de joburi sau propuneri de servicii în derulare sau informații și recomandări referitoare la securitate sau asistență și mentenanță;
  • pentru a răspunde la solicitări de informații privind oferte noi de joburi și la alte solicitări;
  • pentru a vă contacta telefonic în orice moment cu scopul de a verifica identitatea dumneavoastră, ca măsură de protecție împotriva fraudei, pentru a va oferi locuri de munca sau cu scopul de a vă cere părerea - vă puteți opune acestor apeluri și solicita încetarea lor, în orice moment și gratuit, prin transmiterea unui e-mail la office@medijobs.ro;
  • pentru a vă trimite invitații;
  • pentru a vă trimite newsletter-ul, sondaje, oferte și alte materiale publicitare (inclusiv prin e-mail) aferente Serviciului nostru și în alte scopuri comerciale - vă puteți opune acestor corespondențe și solicita încetarea lor, în orice moment și gratuit, prin transmiterea unui e-mail la următoarea adresă: office@medijobs.ro;
  • pentru a vă furniza servicii online și reclame personalizate, inclusiv prin folosirea cookie-urilor și a altor tehnologii, în momentul în care ne vizitați Site-ul.
  1. Testimoniale și recenzii ale utilizatorilor

Primim des testimoniale și comentarii de la utilizatorii pentru care folosirea Serviciului nostru a reprezentat o experiență pozitivă. Ocazional, publicăm aceste testimoniale și comentarii. Prin publicarea lor, putem identifica utilizatorii noștri prin numele și prenumele acestora și putem să menționăm orașul în care se află. Obținem acordul expres al utilizatorului înainte de a menționa numele acestuia în testimonial. Există posibilitatea ca noi să publicăm testimoniale ale utilizatorilor pe Site-ul nostru, în orice moment. Vom publica testimonialul dumneavoastră menționând prenumele și doar prima literă a numelui dumneavoastră. În cazul în care decidem să menționăm prenumele și numele dumneavoastră alături de testimonial, suntem obligați să obținem acordul dvs. expres. În cazul în care publicați comentarii în cadrul unui blog sau forum aferent Site-ului, trebuie să cunoașteți faptul că orice Date cu Caracter Personal furnizate de dvs. pot fi citite, colectate sau utilizate de alți utilizatori ai acestor forumuri și pot fi folosite și pentru a vă trimite mesaje nedorite. Nu ne asumăm răspunderea pentru informațiile personale pe care le comunicați în cadrul respectivelor bloguri sau forumuri.

  1. Crearea datelor globale și anonime

Există posibilitatea ca noi să generăm fișiere cu date anonime din Datele cu Caracter Personal. Folosim aceste Date Anonime pentru a analiza tipurile de solicitări și obiceiurile de utilizare, care ne permit să îmbunătățim conținutul oferit de Serviciul nostru și navigarea în cadrul Site-ului. Ne rezervăm dreptul de a folosi Date Anonime în orice scop și să dezvăluim, la discreția noastră exclusivă Datele Anonime companiilor din grupul nostru și altor părți terțe interesate. Acestea nu intră sub incidenţa GDPR, din moment ce nicio persoană nu poate fi identificată pornind de la ele.

 

2.4 Confidenţialitatea în ceea ce priveşte copiii

Nu colectăm în mod intenționat niciun fel de Date cu Caracter Personal care aparțin unor persoane sub vârsta de 16 ani. În cazul în care MEDIjobs constată că o persoană sub vârsta de 16 ani a furnizat Date cu Caracter Personal, MEDIjobs va lua măsurile pentru a îndepărta respectivele informații în cel mai scurt timp posibil si/sau pentru a obtine consimtamntul prevazut de art. 8 din GDPR. În cazul în care considerați că MEDIjobs deține Date cu Caracter Personal care aparțin unor persoane sub vârsta de 16 ani, vă rugăm să ne contactați la office@medijobs.ro.

  

  1. Dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Dezvăluim datele dvs. cu caracter personal în condițiile stabilite mai jos sau conform celor stabilite în orice alt articol al prezentei note de informare.

  1. Terți

În momentul în care folosiți Serviciul, Datele cu Caracter Personal furnizate sunt comunicate unor terți desemnați de dumneavoastră ca fiind autorizați să le primească precum angajatori. Aceasta procedură reprezintă o parte integrantă a ”Solicitării de Selecție și Recrutare”. Sunteți de acord să vă asumați toate riscurile aferente acestor distribuiri de informații.

  1. Furnizori de servicii terțe

Există posibilitatea ca noi să comunicăm Datele dvs. cu Caracter Personal unor furnizori de servicii terți pentru a:

  • vă furniza Serviciul pe care noi îl oferim în cadrul Site-ului nostru;
  • desfășura teste pentru asigurarea calității;
  • facilita crearea conturilor;
  • oferi servicii de asistență tehnică;
  • și/sau furniza alte servicii către MEDIjobs.

Aceste servicii vor fi efectuate într-o manieră sigură, în conformitate cu regulile de confidențialitate și doar în limitele permise de legile aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Acești furnizori de servicii terți nu au permisiunea de a folosi Datele dvs. cu Caracter Personal în niciun alt scop în afară de cel al furnizării serviciilor solicitate de MEDIjobs.

  1. Restructurarea întreprinderilor

Există posibilitatea ca noi să dezvăluim toate sau o parte din Datele dvs. cu Caracter Personal în legătură cu sau pe parcursul unor tranzacții în cadrul oricărei fuziuni, finanțări, achiziții sau dizolvări, sau în cadrul unor tranzacții sau procese care implică vânzarea, transferul, cesionarea sau dezvăluirea integrală sau parțială a activităților sau activelor noastre, acest transfer facandu-se in baza unui temei legal si/sau contractual/interes legitim. În caz de insolvență, încetarea plăților sau desemnarea unui administrator, Datele cu Caracter Personal pot fi transferate în calitate de bun al companiei. În cazul în care compania, activitățile sau bunurile noastre sunt achiziționate de către o altă companie, cea din urmă va intra în posesia Datelor cu Caracter Personal colectate de noi, va îndeplini obligațiile și va avea toate drepturile asociate cu Datele dvs. cu Caracter Personal.

  1. Rețele sociale

Serviciul nostru vă poate permite să încărcați conținut pe rețele sociale. În cazul în care faceți acest lucru, va trebui să comunicați informații respectivelor rețele sociale în conformitate cu alegerile făcute de dumneavoastră. Dumneavoastră declarați și sunteți de acord cu faptul că sunteți singura persoană răspunzătoare pentru modul în care folosiți aceste site-uri web și pentru revizuirea termenilor de utilizare și a politicilor de confidențialitate ale terților care pun la dispoziție respectivele rețele sociale. Nu ne asumăm răspunderea pentru: (i) disponibilitatea sau acuratețea acestor rețele sociale; (ii) conținutul, produsele sau serviciile oferite în cadrul acestor rețele sociale, sau disponibilitatea acestor rețele sociale; sau (iii) utilizarea oricăror rețele sociale de către dumneavoastră.

  1. Profilul Public și Conținutul Utilizatorului

O parte din informațiile pe care ni le furnizați pot apărea și pe Profilul dumneavoastră. Unul dintre elementele fundamentale ale Serviciului este că majoritatea Datelor cu Caracter Personal pe care ni le furnizați în mod expres în momentul în care vă înregistrați sau vă actualizați Profilul vor apărea pe Profilul dumneavoastră. În mod implicit, Profilul dumneavoastră nu este accesibil publicului. In momentul în care aplicati la un anunt de angajare, respectiva companie va avea acces la profilul dumneavoastra.  În momentul în care comentaţi la un articol, continutul comentariului poate fi văzut de alţi utilizatori. Nu putem controla cine citește postările dumneavoastră sau ce pot face alți utilizatori cu informațiile pe care le publicați în mod voluntar. Prin urmare, este extrem de important să nu faceți publice Date cu Caracter Personal care ar putea reprezenta informații sensibile sau orice date pe care nu vreți să le faceți publice. Nu acceptăm niciun fel de răspundere pentru ocolirea oricăror setări de confidențialitate sau măsuri de securitate implementate în cadrul Site-ului. În momentul în care informațiile dumneavoastră sunt publicate online și accesibile publicului, chiar dacă aveți în continuare posibilitatea să le modificați și ștergeți pe Site, ele, ele pot fi preluate și folosite de către alte părți terțe.

  1. Alte tipuri de dezvăluiri

Indiferent de alegerile pe care le faceți referitor la Datele dvs. cu Caracter Personal (așa cum este descris mai jos), MEDIjobs poate dezvălui orice Date cu Caracter Personal în măsura în care acest lucru este autorizat, dacă este necesar (a) în contextul oricărei anchete judiciare sau (b) pentru conformare cu legile aplicabile sau pentru a răspunde la orice citație sau hotărâre judecătorească adresată MEDIjobs.

  1. Site-uri Internet deținute de părți terțe

Site-ul nostru poate conține legături către site-uri web deținute de părți terțe. În momentul în care apăsați un link către orice alt site web sau altă locație, părăsiți Site-ul nostru – singurul pentru care ne asumăm resposabilităţi conform prezentei informări - și accesați alt site și o altă entitate poate colecta Date cu Caracter Personal sau Date Anonime de la dumneavoastră. Nu avem niciun fel de control asupra acestor site-uri externe sau conținutul acestora, nu efectuăm nicio verificare asupra lor și nu răspundem pentru acțiunile lor. Specificăm faptul că termenii prezentei  Politici de Confidențialitate nu se aplică acestor site-uri sau oricărui conținut extern și nici oricărei colectări a Datelor dvs. cu Caracter Personal după ce ați apăsat pe legăturile către aceste site-uri externe. Vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate aferentă fiecărui site web vizitat. Legăturile către aceste site-uri terțe sunt puse la dispoziția dumneavoastră în scopuri pur informative și nu reprezintă o recomandare din partea noastră în ceea ce privește respectivele părți terțe sau produsele, conținutul și site-urile lor.

 

  1. Opţiunile şi drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal
  2. Opţiunile dumneavoastră:
  • Puteţi alege să nu ne oferiţi datele cu caracter personal. Dacă alegeţi această opţiune, puteţi continua să folosiţi Site-ul şi paginile sale, însă nu veţi putea să vă creaţi un cont şi să beneficiaţi de oferte de carieră şi serviciile de recrutare pe care le oferim.
  • Puteţi alege să ştergeţi sau să refuzaţi cookie-urile. Aflaţi cum la secţiunea 1 – C.

Dacă alegeţi această să ştergeţi sau să refuzaţi cookie-urile, veţi putea folosi în continuare Site-ul şi paginile sale, însă serviciile oferite de platforma noastră şi anumite servicii precum cele oferite de platforma Intercom nu vor funcţiona la eficienţă maximă.

  • Ne puteţi spune să nu vă folosim datele în scopuri de marketing.

Vă vom informa (înainte de a vă colecta datele) dacă vă vom folosi datele in scopuri de marketing. Aveţi opţiunea de a renunţa la acest lucru prin dezabonarea la newslettere sau trimiţându-ne un email cu cererea dumneavoastră la office@medijobs.ro

  1. Drepturile dumneavoastră:

În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveţi următoarele drepturi:

Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obţine confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate si, in caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal si conditiile in care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date; Acest lucru implică dreptul de a ne solicita informatii suplimentare privind:

  • categoriile de date pe care le procesăm
  • scopul procesării datelor
  • categoriile terţilor cărora le furnizăm datele
  • cât timp vor fi datele stocate (sau criteriile de determinare a perioadei de stocare a datelor)
  • drepturile dumneavoastră privind modul în care vă folosim datele.

Vă vom furniza informaţiile solicitate în termen de o luna de la data cererii dumneavoastră. În cazul în care nu putem onora cererea la timp sau deloc, vă vom anunţa motivul. Mai multe cereri formulate in mod abuziv poate determina solicitarea de a achita anumite costuri.

Dreptul de a cere rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in cazul in care (i) datele nu mai sus necesare in scopul initial (si nu exista un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul persoanei vizate, persoana vizata isi retrage consimtamantul si nu exista alt temei legal, (iii) persoana vizata isi exercita dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) stergerea este necesara pentru conformarea cu legislatia UE sau legislatia romana sau (vi) datele cu caracter sensibil  au fost colectate cand se aplica cerinte specifice cu privire la consimtamant;

 Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în anumite împrejurări, nu vom fi în măsură să ștergem Datele dvs. cu Caracter Personal fără a vă șterge și contul de utilizator. E posibil să ni se impună să păstrăm anumite Date ale dvs. cu Caracter Personal după solicitarea ștergerii acestora de către dvs. pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale sau contractuale. De asemenea, e posibil ca legislația aplicabilă să ne permită să păstrăm unele Date ale dvs. cu Caracter Personal în scopul aducerii la îndeplinire a intereselor noastre de afaceri.

Dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării: aveţi dreptul de a obţine restricţionarea prelucrarii in cazurile in care: (i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, dar nu doriti sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date; (iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca temeiurile legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;;

Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana in momentul respectiv;

Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interes legitim, precum si de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;

Dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

Dreptul la portabilitatea datelor, insemnand dreptul de a va primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat operatorului de date intr-o forma structurata, utilizata in mod curent si care poate fi citita automat, precum si dreptul de a transfera respectivele date catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate; Vă putem furniza o copie care conţine datele dumneavoastră în format CSV, XLS sau PDF a.î să puteţi trimite datele dumneavoastră către un alt serviciu. Dacă ne solicitaţi acest lucru şi este posibil dpdv tehnic, putem să transferăm direct datele dvs. către un alt serviciu în locul dvs. Nu vom face acest lucru în cazul în care implică dezvăluirea informaţiilor despre alţi indivizi.

  1. i) veţi avea dreptul să fiţi „uitat” de noi; Puteţi solicita să ştergem orice informaţie pe care o deţinem despre dvs. dacă nu mai este necesar ca noi să deţinem informaţiile cu scopul de a vă furniza serviciile MEDIjobs.

Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

Exercitarea drepturilor mentionate mai sus poate fi facuta in orice moment. In vederea exercitarii acestor drepturi, va recomandam sa folositi formularele care pot fi gasite pe website-ul www.medijobs.com sau prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate, sau un e-mai la urmatoarea adresa: "Bd. Carol I, numarul 26, etajul 2, sector 2, Bucuresti" sau prin email:office@medijobs.ro].

 

 

  1. Securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal

MEDIjobs se angajează să protejeze securitatea Datelor dvs. cu Caracter Personal. Folosim o varietate de tehnologii și proceduri de securitate la nivelul standardelor din industrie pentru a proteja Datele dvs. cu Caracter Personal de accesări, utilizări sau dezvăluiri neautorizate.

Vă readucem aminte că:

Vă asumaţi toate riscurile în momentul în care dumneavoastră ne furnizaţi date cu caracter personal; nicio modalitate de transmitere a datelor prin Internet şi nicio modalitate de stocare a datelor nu sunt 100% sigure.

Sunteţi responsabil să introduceţi o parolă pentru a accesa contul dumneavoastră. Nu divulgați parola pentru Contul dumneavoastră niciunei persoane neautorizate.

Dacă credeţi că securitatea datelor dumneavoastră a fost încălcată, contactaţi-ne la office@medijobs.ro

 

 

  1. Spaţiul de stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal

Datele dvs. sunt stocate şi procesate la sediul MEDIjobs din Bucureşti şi în oricare dintre sediile operaţionale ale terţilor identificaţi mai jos.

Prin furnizarea datelor dumneavoastră vă daţi acordul pentru transferul, stocarea şi procesarea acestora de către noi, in conditiile prezentei politici. Dacă informaţiile despre dumneavoastră vor fi transferate sau stocate  în afara Spaţiului Economic European, vom lua măsuri suplimentare astfel încât drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal să fie respectate în linie cu această Politică de Confidenţialitate.

 

  1. Perioada de timp în care sunt stocate datele dumneavoastră cu caracter personal

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pentru perioada de timp necesara atingerii scopurilor prelucrarii, asa cum sunt ele mentionate mai sus, si cu respectarea reglementarilor legale in vigoare

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele perioade de timp:

Pe toata perioada existentei contului de utilizator si o perioada de trei ani si 6 luni de la data in care contul s-a inchis, fiind perioada necesara pentru protejarea drepturilor Societatii avand in vedere legea aplicabila contractului, inclusiv perioada de prescriptie si termenele prevazute de catre legislatia fiscala si contabila/ perioada de stocare stabilita de catre Societate.

In situatia in care Societatea va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala pentru a continua prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri,  veti fi informati in mod corespunzator.

Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite de noi cu prelucrarea lor sunt limitate la minimul necesar de date cu caracter personal in vederea realizarii serviciilor respective si, totodata, le solicitam sa nu foloseasca datele cu caracter personal in niciun alt scop. Depunem toate eforturile sa ne asiguram ca toate entitatile cu care noi lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

 

 

 

  1. Părţi terţe care vă procesează datele

Companiile din domeniul tehnologiei folosesc în mod frecvent servicii ale terţilor pentru găzduirea site-urilor lor, pentru comunicarea cu clienţii etc. Noi stabilim parteneriate cu terţi despre care credem că sunt cei mai buni în domeniul lor.

 

În momentul în care stabilim aceste parteneriate, este necesar să le furnizăm datele personale ale utilizatorilor pentru ca serviciile terţilor să poată funcţiona eficient. Datele dumneavoastră  vor fi furnizate terţilor doar atunci când este necesar, conform normelor detaliate în această Politică de Confidenţialitate.

 

Infrastructura

     

Furnizor de servicii

Date colectate

Scop al colectarii datelor

Zona in care se proceseaza datele

Amazon Web Services, Inc.

Date de contact
Date care te identifica

Acest este un serviciu de gazduire web: toate datele generate de utilizatori sunt pastrate in acest loc.

EU

Analiza a datelor

     

Furnizor de servicii

Date colectate

Scop al colectarii datelor

Zona in care se proceseaza datele

Google Analytics

Date de contact
Date care te identifica
Cookies
Informatii despre modul in care folosesti MEDIjobs

GoogleAnalytics e un serviciu de analiza a datelor si comportamentului utilizatorilor online. Il folosim pentru a urmari cum folosesti MEDIjobs, si pentru a face rapoarte despre activitatea utilizatorilor.

US

Integrari (cerute de user)

     

Furnizor de servicii

Date colectate

Scop al colectarii datelor

Zona in care se proceseaza datele

LinkedIn Corp.

Date de contact
Date care te identifica
Cookies
Informatii despre modul in care folosesti MEDIjobs

Acesta va permita sa va autentificati pe MEDIjobs prin LinkedIn.

US

Facebook Inc.

Date de contact
Date care te identifica
Cookies
Informatii despre modul in care folosesti MEDIjobs

Acesta va permita sa va autentificati pe MEDIjobs prin Facebook.

US

Google, Inc.

Date de contact
Date care te identifica
Cookies
Informatii despre modul in care folosesti MEDIjobs

Acesta va permita sa va autentificati pe MEDIjobs prin Google.

US

Comunicatii

     

Furnizor de servicii

Date colectate

Scop al colectarii datelor

Zona in care se proceseaza datele

Mailchimp Inc.

Date de contact
Date care te identifica
Cookies

Folosim acest serviciu pentru trimiterea de newslettere.

US

Sumo Group, Inc.

Date de contact
Date care te identifica
Cookies

Folosim acest serviciu penntru a inregistra userii care doresc sa primeasca newsletter-ul nostru.

US

Intercom, Inc.

Date de contact
Date care te identifica
Cookies
Informatii despre modul in care folosesti MEDIjobs

Folosim acest serviciu pentru comunicare cu userii, analiza comportamentului userilor si pentru asistenta live pe site.

US

Avenue 81 Inc. d/b/a Leadpages

Date de contact
Date care te identifica
Cookies

Folosim acest serviciu pentru a crea pagini noi pentru diverse campanii adresata userilor.

US

Plati

     

Furnizor de servicii

Date colectate

Scop al colectarii datelor

Zona in care se proceseaza datele

Netopia Mobilpay

Date de contact
Informatii financiare
Cookies

Acest serviciu proceseaza platile online.

EU

 

 

 

  1. Modificări la prezenta Politică de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată în orice moment, din orice motiv. Vă vom notifica cu privire la orice modificări ale Politicii de Confidențialitate prin publicarea noii Politici de Confidențialitate pe www.medijobs.ro și modificarea datei pentru ”ultima actualizare” pe prima pagină. Este răspunderea dumneavoastră să revizuiți în mod periodic prezenta Politică de Confidențialitate pentru a afla despre orice modificări, dacă există. Prin continuarea folosirii Site-ului și Serviciului nostru după publicarea online a acestor modificări, declarați că sunteți de acord cu modificările făcute și sunteți de acord să respectați termenii acestora.

 

 

  1. Întrebări. Contact MEDIjobs. Raportarea infracțiunilor

Operatorul dumneavoastră de date personale este MEDIjobs Platform SRL.

În cazul în care aveți orice întrebări, solicitări sau reclamații referitoare la Politica noastră de Confidențialitate sau practicile noastre de colectare și prelucrare (inclusiv, fără limitare la întrebări despre deținerea unor Date cu Caracter Personal despre dumneavoastră și/sau dacă doriți să accesați, modificați sau ștergeți aceste date), sau dacă doriți să raportați o încălcare a securității, vă rugăm să ne contactați la adresa și numărul de telefon de mai jos:

MEDIjobs Platform SRL

Adresă: Bulevardul Carol I, numarul 26, etaj 2, sector 3, București

Telefon: +40 749 099 291

Puteți de asemenea contacta persoana noastră de contact Responsabilă de Protecția Datelor prin e-mail, la adresa: office@medijobs.ro sau prin poștă: la adresa mai sus menționata.

Aboneaza-te la newsletter

Social