Clinica Veterinara Pet Stuff a fost infiintata in anul 2006, din dorinta Dr. Ruxandra Tenia si a Dr. Cristian Cristea de a aduce pe piata serviciilor medical veterinare a unui loc in care animalele de companie sa primeasca cea mai buna ingrijire si a...
citeste mai mult

PET STUFF

Medic veterinar Bucuresti PET STUFF

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Vrem sa ne marim echipa si sa ii crestem totodata valoarea. Cautam un medic veterinar cu experienta in chirurgia animalelor de companie. 

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta in chirurgia pe tesuturi moi: sterilizare femela si mascul, mamectomie, enterotomie si enterectomie, gastrotomie, gastrectomie, gastropexie, cistotomie, uretrostoma, remediere hernii ombilicale, inghinale si perineale,

Alte atributii pe care le presupune acest post sunt efectuarea de consultatii si tratamente in cazuri de medicina generala si urgente.

Experienta in chirurgia ortopdica si/sau neurochirurgie reprezinta un atuu pentru candidati!

Programul este de luni pana vineri de la 9 - 16 si 15 - 22 doua ture a cate 7 ore, sambata 9 -17 si Duminica 9 - 14 o tura, dar suntem flexibili si in acest sens asa ca daca ai alta propunere suntem deschisi sa o discutam.
 
Dorim sa alcatuim o echipa fantastica si cautam oameni de calitate care pot oferi 100%. Daca esti o persoana volubila, prietenoasa, energica, si obligatoriu iti place munca in echipa asteptam cv-ul tau,  impreuna cu o scrisoare de recomandare.

Ce oferim?:

Dorim sa iti oferim un mediu cat mai placut si posibilitati de dezvoltare profesionala pe termen cat mai lung, daca se poate sa te pensionezi de la noi cu atat mai bine :) 

Ne face placere sa vii cu drag, zilnic la munca si pentru asta am pregatit urmatoarele beneficii:

Un pachet salarial atractiv, bonusuri de performanta si/sau cursuri de perfectionare (la alegere), orele suplimentare platite sau zile libere in schimb. Si bineinteles binemeritatele zile de concediu :)

Iti oferim la fiecare interventie chirurgicala suportul unui medic anestezist care va incerca sa iti usureze treaba astfel incat singura ta grija sa fie manopera chirurgicala :)

De asemenea vei avea la dispozitie o biblioteca cu multe carti de specialitate pe care sa le citesti in timpul orelor de lucru - nu toata ziua, dar in fiecare zi.

Mai oferim posibilitatea de promovare in cadrul firmei; un mediu placut de lucru, un colectiv tanar, entuziast si primitor care te va intampina si te va ajuta sa te integrezi cat ai clipi. Zilnic ceai, cafea si alte surprize :)

Clinica Veterinara Pet Stuff
asigura servicii veterinare complete pentru Bucuresti, Ilfov, Arges, Giurgiu si Ploiesti.

www.pet-stuff.ro
    www.facebook.com/Pet.Stuff.Univers/?fref=ts


Fondata in decembrie 2007 de catre medicii veterinari Dr. Ruxandra Tenia si Dr. Cristian Cristea , acest centru medical veterinar a ajuns un punct de referinta in Bucuresti datorita serviciilor medicale la standarde internationale prestate de catre Medicii Veterinari care isi desfasoara actvitatea in cadrul clinicii.

Medicii nostri ofera pacientilor care ne calca pragul cele mai noi tehnici de diagnostic, tratamente personalizate pentru fiecare pacient, reusind astfel sa creasca calitatea si durata vietii, motiv pentru care avem foarte multi pacienti geriatrici, trecuti de 10 ani, care acum pot beneficia de anestezii si interventii chirurgicale cu riscuri minime.

Motto-ul nostru 'Din respect pentru viata' este aplicat zilnic in clinica noastra, nefiind important daca pacientii au blana, pene sau solzi.
Servicii oferite: clinica medical veterinara, ambulanta veterinara, farmacie veterinara, cosmetica, petshop, internat, pensiune animale, dresaj, dog taxi, dog walk si dog sau cat sitter.

 
Clinica noastra dispune de aparatura medicala de ultima generatie Analizoare biochimice si hematologice Idexx si Mindray, Ecograf Mindray, Microscoape Optika si IOR, monitoare pentru functii vitale cu capnografie, pulsoximetre, Aparat pentru Anestezie Inhalatorie Matrix VME2, Aparat pentru Anestezie Inhalatorie Drager, oftalmocop,otoscop, laringoscop, electrocauter, aspiratoare chirurgicale, custi pentru oxigenoterapie, injectomate, pompe de infuzie, sisteme de incalzire a perfuziilor, aparat pentru detartraj


Ambulanta Veterinara dotata cu monitor de functii vitale pentru monitorizarea pacientilor pe timpul transportului, butelie de oxigen, injectomat,  trusa de urgenta, saltea si patura incalzita, targa, sarbacana pentru tranchilizare la distanta, crosa de contentie caini, cusca captura caini si pisici, , custi de transport.


Dispunem de un internat si o pensiune cu o capacitate de 15 boxe fixe, dotate cu sisteme de scurgere pentru o igenizare rapida, un numar de 10 custi mobile pentru cazarea si internarea animalelor, lampi cu UV pentru sterilizare, mese si lampi de examinare in spatiul pensiunii, zona separata de cazare si internare a pisicilor, fata de zona pentru caini.

Avem contracte de parteneriat cu Scoala de dresaj Clubul Cainilor utlitari, contracte de colaborare cu Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti, Laboratorul Veterinar Histovet, Laboratorul de radiologie veterinarara 4Vet, cu adaposturi de animale private si de stat, cu Asociatii pentru salvarea animalelor, ne implicam activ in actiuni de voluntariat, campanii de sterilizare ale animalelor comunitare, participam la diverse evenimente care promoveaza bunastarea si protectia animalelor.

Asiguram asistenta 24h din 24 pentru pacientii internati si urgente on call.

In cazul in care ti-am trezit interesul te asteptam cu drag la o discutie pentru a ne cunoaste si a incerca sa legam o colaborare pe termen lung!
 

Aboneaza-te la newsletter

Social