Din maгtie 2014, Spitalul Judetean de Uгgenta Slobozia este subordonat Consiliului Judetean lalomita, avand in structura un numar de 510 paturi, iar numarul de salariati este de 850.

Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Medic stomatolog Slobozia Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Stomatologie generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Slobozia - Ialomita >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia а avut un parcurs ascendent, de la 420 de paturi la inauguraгe, ajungand in anul 1984 la 676 de paturi (peste 25.000 de bolnavi internati), in anul 1989 numarul paturilor ajungand la 707 (29.700 de bolnavi spitalizati). Din maгtie 2014, Spitalul Judetean de Uгgenta Slobozia este subordonat Consiliului Judetean lalomita, avand in structura un numar de 510 paturi, iar numarul de salariati este de 850.


Suntem in cautarea unui nou coleg pentru postul de Medic Stomatolog la Spitalul Judetean de Urgenta! Cu aparatura nou-nouta si peste 40 de colegi noi ce s-au alaturat recent echipei, te asteptam si pe tine daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu performant!


Cerinte:

  • Experienta in lucrul cu protocoale medicale
  • Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala
  • Bune abilitati de organizare si planificare pentru o buna desfasurare a actului medical conform protocoalelor medicale agreate
  • Cunoasterea legislatiei in vigoare
  • Malpraxis si asigurare de libera practica valabile 
  • Disponibilitate program Full-Time cu CAS.

Beneficii:

Decontare transport/cazare.NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau care sunt in cautarea unor oportunitati part time. NU trebuie sa aplice candidatii care nu pot sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.


Te asteapta o echipa dinamica si numeroase beneficii!

Aboneaza-te la newsletter

Social