Sanador este o companie cu capital 100% romanesc, care furnizeaza intreaga gama de servicii medicale. Infiintata in 2001 Sanador a avut o dezvoltare continua, exclusiv organica, fara nici o achizitie. In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai ma...
citeste mai mult

sc sanador SRL

Medic Bucuresti sc sanador SRL

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină de urgență

Tip job: Part-time

Zile lucratoare: Luni Marti Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Medic cu specialitatea de urgenta sau medicina generala / medicina de familie cu competenta de urgenta

Cerinte medic:

  • Experienta pe un post similar minim 2 ani (preferabil);
  • Orientare catre pacient;
  • Post disponibil in regim full time sau part time !

Beneficii:

  • ·Salariu motivant

Descriere SANADOR:

 Centrul Medical Sanador este o companie ce ofera intreaga gama a serviciilor medicale angajatilor companiilor nationale si internationale, persoanelor individuale si familiilor acestora.

Infiintat in anul 2001, Centrul Medical Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand doua clinici , un laborator si rezerve private situate in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite : consultatiile de specialitate, analizele medicale de laborator, explorarile imagistice (rezonanta magnetica, tomografie computerizata, mamografie, radiologie, osteodensitometrie, ecografii 3D/4D), serviciile de Medicina de Urgenta, serviciile stomatologice si de radiologie dentara (panoramica si standard), fac din Sanador un centru medical de referinta in Bucuresti, singurul in care se poate asigura asistenta medicala completa.

Pe langa echipamente medicale moderne si corpul medical de inalt profesionalism , Centrul Medical Sanador va propune un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala prin sistemul de carduri magnetice, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

Strategia SANADOR:

"Ne dorim sa ocupam primul loc pe piata furnizorilor de servicii medicale din Romania si o vom face astfel incat sa ridicam standardele acestor servicii, prin indeplinirea obiectivelor de performanta : calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate , cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Ne dorim ca Sanador sa devina prima optiune pentru servicii medicale".

Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea mentinerii calitatii serviciilor medicale la cele mai inalte standarde.

Valorile in care credem sunt: imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea .

Aboneaza-te la newsletter

Social