Private Hospital,is hiering obstetricians and gynecology and neonatology-pediatricians. For foreign citizens, accommodation is provided. Beneficial conditions. Spitalul privat, angajează obstetricieni și ginecologi și neonatologi-pediatri. Pen...
citeste mai mult

SC EIFFELMED SRL

Medic Craiova SC EIFFELMED SRL

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Neonatologie

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Craiova - Dolj >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

  Maternitatea MaDonna Maria – Spital Privat de Obstetrica-Ginecologie -  prima maternitate privata din zona Olteniei a fost infiintata in anul 2012 in Craiova din dorinta de a oferi femeilor din sud-vestul tarii posibilitatea de a aduce pe lume un copil in mediul privat. Mamicilor li se ofera atat siguranta actului medical cat si toate conditiile necesare pentru a face din acesta experienta una placuta, memorabila prin unicitatea trairilor materne cat si prin grija si atentia oferita de un personal medical ultraspecializat.
  Spitalul Privat MaDonna Maria are o capacitate de 25 de paturi de spitalizare, sectii structurate conform normelor impuse de Ministerul Sanatatii, rezerve single si duble cu baie proprie, aparatura de ultima generatie, dar si ambulatoriu de specialitate. Aici, pacientele noastre au parte de cea mai atenta supraveghere, monitorizare si investigatii clinice pe tot parcursul sarcinii si nu numai. Spitalul Privat MaDonna Maria nu se adreseaza doar viitoarelor mamici ci si pacientelor ce vor sa beneficieze de servicii de o calitate exceptionala in sfera specialitatii de ginecologie.


Medic specialist/primar neonatologie

Tip contract: in regim full-time, care sa intre in contract cu CAS.
Forma de colaborare PFA/PFI/SRL sau CIM.


Cerinte:
• Studii de specialitate in domeniu;
• Certificat de membru vizat de Colegiul Medicilor;
• Cunoasterea protocoalelor medicale si a legislatiei in vigoare.


Beneficii:
• Pachet salarial atractiv 
• Echipamente de lucru performante,

Aboneaza-te la newsletter

Social