INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia.

Intermedicas

Medic Bucuresti Intermedicas

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Obstetrică – Ginecologie

Tip job: Part-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

In Romania unul din zece pacienti primeste un diagnostic gresit. In viata ta si a celor dragi, sanatatea nu lasa loc de indoiala. De cand s-au pus bazele Intermedicas, medici internationali din peste 20 de specializari au rezolvat cu succes cazurile grave ale pacientilor romani care ne-au solicitat second opinion. Parteneriatele medicale create de Intermedicas numara peste 200 de medici si 90 de institutii medicale de renume international din Europa, Asia si SUA.

In prezent, Intermedicas isi mareste echipa! Asta inseamna o noua oportunitate pentru tine sau pentru cineva cunoscut tie!

Cerinte: Medic specialist obstetrica-ginecologie.

Competenta obligatorie: Ultrasonografie

Program de lucru: Part time

Oferta salariala este foarte motivanta! Informatii detaliate vor fi disponibile odata cu aplicarea la acest post.

Sunt invitati sa aplice candidatii care isi doresc sa se dezvolte profesonal alaturi de o echipa de medici de talie internationala in cadrul unui centru de excelenta in second opinion. De asemenea, sunt invitati sa aplice medicii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala.

Aboneaza-te la newsletter

Social