Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi trateaza lunar in medie 2500 de pacienti care sufera de afectiuni ce au adresabilitate catre numeroase specialitati medicale: cardiologie, psihiatrie, medicina interna, endocrinologie, ORL, oftalmologie, dermato...
citeste mai mult

FUNDATIA SFANTUL SPIRIDON VECHI

Medic Bucuresti FUNDATIA SFANTUL SPIRIDON VECHI

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină internă

Tip job: Full-time Part-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Angajam medic pentru cabinetul de medicina interna, competenta in ecografie generala, contract cu CASMB.

"ÎN SLUJBA SĂNĂTĂŢII OAMENILOR"
Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi, situat in centrul Bucurestiului, intr-o oaza de liniste si comuniune, acordă servicii medicale de asistență primară și de specialitate in ambulatoriu.
Misiunea noastră este de a întâmpina pacienții cu soluții eficiente, având lângă noi cei mai buni medici specialiști și tehnologie medicală actuală într-un spațiu prietenos și modern. Toți medicii nostri sunt pasionați și dedicați actului medical, mulți dintre ei fiind implicați în programe de cercetare în spitalele în care activează.
Cu ambiția și motivația că ceea ce facem aici, este un prim pas pentru ca pacientul din România să fie tratat corespunzător, atât medical cât și personal, depunem toate eforturile ca serviciile medicale oferite să fie la cele mai înalte standarde.

Aboneaza-te la newsletter

Social