În 2010, Clinica Medisprof a deschis secția de oncologie, cu scopul de a deveni o referință națională în ceea ce privește tratarea cancerului. În 5 ani de zile am reușit să sprijinim bolnavii de cancer prin oferirea unor tratamente...
citeste mai mult

Clinica Medisprof

Medic Cluj-Napoca Clinica Medisprof

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Radioterapie

Tip job: Full-time Part-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Cluj-Napoca - Cluj >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Fizician medical la Medisprof Cancer Center

Căutam fizician medical full sau part-time  in cadrul Medisprof Cancer Center, acreditat ISO 9001/2008, CONAS, membru corespondent EORTC.  
Medisprof Cancer Center va dispune  de doua acceleratoare liniare. In functie de indicatii, tratamentele vor fi planificate si efectuate folosind tehnici de management respirator.
Salariul propus este competitiv cu cele din Uniunea Europeana, diverse stimulente materiale fiind negociabile. Echipa manageriala este deschisa, ca si pana in prezent, la sustinerea de proiecte de dezvoltare personala pe linie profesionala atat administrativ cat si material.
Se va oferi training in tehnicile IMRT, radioterapie stereotactica si managementul miscarii respiratorii.
Candidatul ideal va asigura ingrijiri exceptionale axate pe pacient, imbratisand valorile noastre centrale de munca in echipa, servicii, inovatie, calitate, integritate si compasiune. Candidatul va deveni un membru deplin al echipei multidisciplinare care abordeaza cancerul intr-un mod unic, tratand o sfera larga de localizari si inscriind pacienti in studii clinice.              

Cerintele postului
 

Calificari

Licentiat de fizica medicala  al unei unitati de invatamint acreditate EU  

Experienta

Experienta de cel putin 3 ani ( candidatii fara experienta nu sunt exclusi de la discutii daca accepta stagii de pregatire )
Experienta in tehnicile 3D
Experienta in tehnicile IMRT si SBRT ( un plus)

Competente si cunostinte specifice postului


Munca in echipa

Demonstreaza abilitatea de a lucra intr-o echipa multi-disciplinara.
Demonstreaza motivatie si o abordare inovativa a postului.
Abilitati de comunicare si interpersonale.
Demonstreaza abilitati de comunicare, inclusiv abilitatea de a prezenta informatia intr-un mod clar si concis.
Munca in echipa de cercetare - studii clinice.

Planificare si Organizare
Are o abordare flexibila in legatura cu - schimburile interne, garzi, atitudine in munca.  

Cunostinte

Demonstreaza cunoasterea evolutiilor terapeutice in zona de specializare.
Demonstreaza cunoasterea politicii spitalului.  

Concentrarea pe pacient
Demonstreaza concentrare pe calitate.
Demonstreaza dovada de abilitatii de empatie si trateaza pacientii, rudele si colegii cu demnitate si respect.  


Competente personale

Toate posturile din cadrul Medisprof necesita un nivel inalt de flexibilitate pentru a asigura livrarea unui serviciu real si eficient. Astfel, detinatorul postului va trebui sa demonstreze flexibilitate atunci cand acest lucru ii este cerut de managerul de departament sau al spitalului.
                                

Scopul general al postului
         
Se va ocupa de toate aspectele de fizica medicala din departamentul de radioterapie respectiv: calibrarea si comisionarea echipamentelor, asistenta clinica, controlul de calitate al echipementelor si a tratamentului administrat, respectarea legislatiei si regulilor de siguranta si licenta a aparaturii
                     

Responsabilitati cheie si rezultate
 
1. Raspunde pentru masuratorile efectuate, documentare si asigurarea aspectelor de fizica si dozimetrie ale echipamentelor de radioterapie existente. Efectueaza testarile si comisionarile necesare pentru toate echipamente. Aceasta include calibrarea surselor de radioterapie si actualizarea informatiilor privind modul de utilizare atunci cand este nevoie. Documenteaza specificatiile tehnice, inclusiv frecventa testarilor necesare pentru echipamentele de radioterapie.  
2. Verifica si mentine un program de  asigurare a  calitatii privind administrarea corecta a tratamentului pentru fiecare pacient- doze, volum de iradiat conform planului de iradiere.  
3. Raspunde de efectuarea achizitiei de date privind planul de tratament, calcularea corecta a distributiei dozei de iradiere si setarea corecta a aparatelor de radioterapie care administreaza planul respectiv.   
4. Asista radioterapeutul privind aspectele de fizica medicala si radiobiologie ale planului de radioterapie. Adapteaza planul de tratament cu instructiunile necesare asistentului de radioterapie care urmeaza sa administreaza tratamentul.  
5. Raspunde pentru masuratorile dozei in-vivo si masuratorile dozelor administrate pacientilor de echipamentele utilizate . Asista si interpreteaza pentru radioterapeut dozimetria in vivo pentru planul de tratament.    
6. Controleaza efectuarea modificarilor necesare administrarii corecte a planului de tratament prin mulaje suplimentare, etc pentru pacient  
7. Raspunde de obtinerea si difuzarea informatiilor privind modificari ale bunelor practici in domeniul fizicii medicale pe care le implementeaza impreuna cu seful departamentului  
8. Asigura si asista seful departamentului cand este cazul privind deciziile de utilizare, schimbare a echipamentelor de radioterapie, a personalului si a regulilor de buna practica.  

Conditii de munca si factori de mediu
 
Locul de munca presupune expunere posibila la radiatii, fapt pentru care este obligatorie sa poarte un ecuson cu film care este citit la intervale conforme cu legislatia in vigoare, fizicianul fiind obligat sa respecte toate procedurile legale ale institutiei. Este obligatoriu sa urmeze masurile de preventie si politicile de control ale infectiilor si manipularii materialelor periculoase si de protectie personala.

Aboneaza-te la newsletter

Social