Cu un portofoliu de sute de mii de pacienti, in cadrul a 5 centre in Bucuresti si alte 5 centre in tara, Clinicile Medicale HIPOCRAT vin in intampinarea dumneavoastra cu servicii medicale de calitate efectuate de un personal medical special selectat.

Clinica Medicala Hipocrat 2000

Medic Bucuresti Clinica Medicala Hipocrat 2000

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Radiologie si Imagistica medicala

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri Sâmbătă

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

“Ne dezvoltam accelerat, in doar 3 ani am deschis 2 noi spitale, ambele localizate in Bucuresti. Putem sustine aceasta dezvoltare doar cu ajutorul unei echipe de specialisti care sunt pasionati de profesie si care vor sa se dezvolte odata cu noi.“

Grupul de clinici si spitale private Hipocrat 2000 recruteaza Medic specialist Radiologie pentru dezvoltarea departamentului localizat in cadrul Clinicii Hipocrat Chisinau, din sectorul 2, Bucuresti.

Profilul candidatului ideal:

-          Medic specialist Radiologie, nu conteaza numarul anilor de experienta

-          Disponibilitate de a intra in contractare cu CAS

Oferta salariala este foarte atragatoare iar in cazul in care colaborarea decurge cu success in primele 4 luni, se va discuta o marire. Aceste informatii concrete vi le putem oferi odata ce aplicati la acest post.

Sunt invitati sa aplice medicii care isi doresc sa se dezvolte profesonal alaturi de companie pe termen lung si vad perspectiva de a lucra alaturi de un angajator stabil, cu istorie pe piata medicala din Romania inca din anul 1996. De asemenea, sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala

NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau care sunt in cautarea unor oportunitati part time. NU trebuie sa aplice candidatii care nu pot sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.


Asteptam cu drag sa ne cunoastem! – Echipa Hipocrat 2000

Aboneaza-te la newsletter

Social