Cu un portofoliu de sute de mii de pacienti, in cadrul a 5 centre in Bucuresti si alte 5 centre in tara, Clinicile Medicale HIPOCRAT vin in intampinarea dumneavoastra cu servicii medicale de calitate efectuate de un personal medical special selectat.

Clinica Medicala Hipocrat 2000

Medic Bucuresti Clinica Medicala Hipocrat 2000

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină de laborator

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri Sâmbătă

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

“Ne dezvoltam accelerat, in doar 3 ani am deschis 2 noi spitale, ambele localizate in Bucuresti. Putem sustine aceasta dezvoltare doar cu ajutorul unei echipe de specialisti care sunt pasionati de profesie si care vor sa se dezvolte odata cu noi.“

Grupul de clinici si spitale private Hipocrat 2000 recruteaza Medic specialist in Medicina de Laborator pentru dezvoltarea laboratorului localizat in cadrul Spitalului Fantanica, din sector 2.

Profilul candidatului ideal:

-          Medic specialist Medicina de laborator, nu conteaza numarul anilor de experienta

-          Experienta in departamentele de Bacteriologie, Hematologie, dar nu numai

-          Disponibilitate de a intra in contractare cu CAS

Oferta salariala este foarte atragatoare iar in cazul in care colaborarea decurge cu success in primele 4 luni, se va discuta o marire. Aceste informatii concrete vi le putem oferi odata ce aplicati la acest post.

Sunt invitati sa aplice medicii care isi doresc sa se dezvolte profesonal alaturi de companie pe termen lung si vad perspectiva de a lucra in cadrul unui angajator stabil, cu istorie pe piata medicala din Romania inca din anul 1996. De asemenea, sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala

NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau care sunt in cautarea unor oportunitati part time. NU trebuie sa aplice candidatii care nu pot sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.

Abia asteptam sa ne cunoastem! – Echipa Hipocrat 2000

​​​​​​​

Aboneaza-te la newsletter

Social