Clinica Progresul este situata pe Soseaua Giurgiului, Nr 63-65, Sect 4, Bucuresti Clinica Progresul este concepută să-şi desfăşoare activitatea la nivelul celor mai înalte exigenţe caracteristice actului medical.Situată într-o clădire nou...
citeste mai mult

Centrul Medical Progresul

Medic Bucuresti Centrul Medical Progresul

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: ORL

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Beneficiind de aportul unei echipe de profesionisti, formata din medici de elita, Centrul Medical Progresul acopera toata aria de servicii medicale moderne, caracterizate prin profesionalism, promptitudine si standarde europene. Oferim ingrijire medicala de baza si de specialitate si incurajam pacientii sa ia parte in mod activ la programele de medicina preventiva. Pretuim inovatia si ne straduim sa stabilim relatii de lunga durata cu pacientii nostri.

Medic Specialist/Primar ORL

Program: Full-time (Flexibil)

Posibilitate de a intra in contract cu CAS

Oferta salariala atragatoare

Acest job reprezinta o oportunitate mare pentru medicii care se afla la inceput de drum si care isi doresc sa se dezvolte profesional.


NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau care sunt in cautarea unor oportunitati part time. NU trebuie sa aplice candidatii care nu pot sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.

Abia asteptam sa ne cunoastem! -Centrul Medical progresul
Aboneaza-te la newsletter

Social