Clinica Progresul este situata pe Soseaua Giurgiului, Nr 63-65, Sect 4, Bucuresti Clinica Progresul este concepută să-şi desfăşoare activitatea la nivelul celor mai înalte exigenţe caracteristice actului medical.Situată într-o clădire nou...
citeste mai mult

Centrul Medical Progresul

Medic Bucuresti Centrul Medical Progresul

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: ORL

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

 Centrul Medical Progresul isi mareste echipa! Asta inseamna o noua oportunitate pentru tine sau pentru cineva cunoscut tie!

Daca esti interesat sa lucrezi intr-un mediu deosebit care sa iti ofere autonomie, informatiile de mai jos poate te vor convinge sa faci pasul catre Centrul Medical Progresul! Formata din medici de elita, Clinica Progresul acopera toata aria de servicii medicale moderne caracterizate prin profesionalism, promptitudine si standarde europene.


 Post disponibil:

  •  Medic specialist O.R.L. cu drept de libera practica;
  •  Disponibilitate pentru a intra in relatie contractuala cu CASMB;
  •  Abilitati de comunicare foarte bune;
  •  Atitudine proactiva;
  •  Dorinta de dezvoltare pe plan profesional.

Oferta salariala este foarte motivanta! Informatii detaliate vor fi disponibile odata cu aplicarea la acest post.


Sunt invitati sa aplice medicii care isi doresc sa se dezvolte profesonal alaturi de companie pe termen lung si vad perspectiva de a lucra in cadrul unui angajator stabil, ce doreste sa construiasca o istorie de succes pe piata medicala din Romania. De asemenea, sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala.

Aboneaza-te la newsletter

Social