Clinica de Cardiologie cu experienta de 20 de ani. Dispune de spatiu de 250 mp, 3 cabinete medicale care pot functiona in paralel, electrocardiografe, Ecocardiograf, holtere, aparate pentru masurarea ambulatorie a tensiunii arteriale, sistem de testa...
citeste mai mult

CARDIOMED SRL

Medic Bucuresti CARDIOMED SRL

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Cardiologie

Tip job: Full-time Part-time

Zile lucratoare: Luni Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Cerintele postului:
Efectuarea examenelor medicale cardiologice, interpretarea analizelor (daca este cazul), a electrocardiografiilor si a rezultatelor obtinute prin utilizarea dispozitivelor Holter specifice.
Profil candidat:
Medic specialist cardiolog, persoana ce doreste sa faca primul pas in dezvoltarea carierei sub indrumarea Dl-ui Dr. Gabriel Tatu-Chitoiu, sau medici cardiologi ce doresc sa ofere consultatii in cadrul Cardiomed.
Beneficii:
Program flexibil, poate fi full-time sau part-time in functie de programarile pacientilor sau de propriul program. Pachetul de beneficii se va discuta in cadrul interviului si depinde de tipul colaborarii.
Detalii generale:
Sediul Cardiomed este situat central, in imediata apropiere a Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, intr-o zona usor accesibila cu mijloacele de transport in comun.


Aboneaza-te la newsletter

Social