Dr. Leventer Mihaela a deschis primul cabinet privat de dermatologie in 1996. De atunci numarul pacientilor consultati si tratati de dr. Mihaela Leventer a crescut exponential. Pacientii multumiti au adus alti pacienti indiferent de locatia in care d...
citeste mai mult

Dr. Leventer Centre

Ingrijitor Bucuresti Dr. Leventer Centre

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Dr. Leventer Mihaela a deschis primul cabinet privat de dermatologie in 1996, iar in prezent centrul a ajuns la 40 de colaboratori. De atunci numarul pacientilor consultati si tratati de dr. Mihaela Leventer a crescut exponential. In cadrul centrului exista un departament de chirurgie Mohs, iar profesionistii clinicii au peste 250 de cazuri complexe operate.  Exista, deasemenea, o unitate de histopatologie, una de fizioterapie cutanata, un departamant de lasere și aparate terapeutice nonlaser, doua sali de operatie complet utilate si un mic stationar. Tot timpul la curent cu noutatile, echipa lucreaza cu cea mai performanta tehnologie, achizitionand si in prezent aparatele care si-au dovedit eficienta.

INGRIJITOR

Profilul canditatului ideal:

- Nu este necesara o experienta anterioara pe un post similar;

- Persoana responsabila;

- Implicare si dornica de invatare.

Program de lucru: regim full-time, in ture de 8 ore; Programul clinicii: 08:00-21:00 + o sambata pe luna.

Beneficii:

- Pachet salarial + bonuri de masa

Pot aplica persoanele care isi doresc sa se dezvolte profesional alaturi de companie pe termen lung si vad perspectiva de a lucra in cadrul unei companii stabile. De asemenea, sunt invitati sa aplice candidatii care doresc sa lucreze intr-un spatiu dotat cu echipamentele de ultima generatie.

Te asteptam cu drag in echipa noastra! – Echipa Dr Leventer Centre

Aboneaza-te la newsletter

Social