HOSPICE “Casa Speranței”, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țara care oferă gratuit servicii specializate de acest tip...
citeste mai mult

Hospice

Infirmier Bucuresti Hospice

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

HOSPICE Casa Sperantei ofera copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Din 1992 pana acum, 20.000 de oameni aflati intr-o cursa nedreapta au gasit alinare la HOSPICE. In acest moment se cauta:

INFIRMIER

Candidat ideal:

-       Empatic

-       Rabdator cu pacientii

Program:

Luni - Duminica

Exemplu de program saptamanal:

07:00 – 19:00 – 1 zi

19:00 – 7:00 – 1 zi

24 ore libere – 2 zile libere

07:00 – 19:00 – 1 zi

Responsabilitati

Planifica activitatea de ingrijire a pacientilor corespunzator regimurilor recomandate cu respectarea normelor igienico-sanitare.
Efectueaza igienizarea spatiilor in care se afla pacientii (camera si dependinte), pentru încadrarea în parametrii ecologici prevăzuţi de normele igienico-sanitare specifice.
Raspunde de utilizarea si pastrarea in bune conditii a ustensilelor folosite ce le are personal in grija,precum si a celor care se folosesc in comun si le depoziteaza in conditii de siguranta. etc

Locatie: fixa, Strada Tamaioarei, sectorul 2

Beneficii: salariu bun, posibilitatea de a oferi  ajutor si mai ales speranta bolnavilor incurabili

Aboneaza-te la newsletter

Social