Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite pacientilor care trec pragul celor peste 200 de faramacii DONA.

FARMACIIILE DONA

Farmacist Bucuresti FARMACIIILE DONA

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Candidatul ideal:
Esti o persoana dinamica, sociabila si dornica sa lucreze intr-o echipa tanara? Cautam colegi cu o disponibilitate de munca pe termen lung, care sa accepte provocarea de a veni in ajutorul pacientilor printr-o consiliere profesionista si crearea unei relatii solide. Esti asteptat sa te alaturi echipei noastre daca indeplinesti urmatoarele cerinte: detii abilitati foarte bune de comunicare, relationare si adaptare in orice situatie, ai o atitudine pozitiva combinata cu determinare.
Mai sunt importante: - Respectarea principiilor eticii si deontologiei profesionale; - Studii superioare finalizate de farmacie; - Certificat de membru al Colegiului Farmacistilor, avizat pe anul in curs; - Cunostinte de Microsoft Office.
Responsabilitati si beneficii: Responsabilitatile principale vor fi consiliera pacientilor, eliberarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala sau fara, prepararea, conservarea si eliberarea produselor magistrale. Iti oferim in schimb posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, un mediu profesionist, un salariu atractiv corelat cu performanta si sanse reale de promovare.De asemenea am integrat un program de dezvoltare si instruire continua, proceduri de lucru clare si suportul tehnic necesar bunei desfasurari a lucrului in farmacie. Evaluarea performantelor este obiectiva si se realizeza cu ajutorul unor instrumente care sunt in permanenta sub controlul farmacistului.In plus, pentru ca stim ca familia este importanta, programul de lucru in cadrul Farmaciilor DONA este stucturat astfel incat cariera si viata personala sa fie permanent in echilibru.Daca doresti sa lucrezi intr-o companie profesionista, cu sanse reale de a creste profesional in conformitate cu performantele tale, convinge-ne ca esti persoana de care avem nevoie si aplica.

Aboneaza-te la newsletter

Social