La MEDIjobs credem că puține lucruri sunt mai interesante
decât construirea propriei cariere.

Pentru că nu e vorba despre a aplica la un job, ci despre oamenii
pe care îi întâlnești și lucrurile noi pe care la afli.

Cine suntem noi?

La MEDIjobs revoluționăm în fiecare zi procesul de recrutare, oferind specialiștilor medicali acces la o experiență simplă, intuitivă și mai presus de toate, umană.

Printr-un model de business nou, a unei solutii tehnologice proprii și cu ajutorul unor oameni dedicați, MEDIjobs își propune să transforme sistemul de angajare dintr-unul învechit și obositor, într-unul simplu și eficient.

Împreună ne dorim să construim viitorul unui sistem medical sănătos, în care echipele se completează și colaborează în oferirea unor servicii la standarde internaționale.

Tehnologia nu pornește o revoluție; oamenii o fac.

Echipa noastră

În mai 2015 am început să lucrăm la dezvoltarea platformei. Am reușit să atragem alături de noi un tech partner și am pornit compania cu 3 oameni și câțiva colaboratori externi.

Catrinel
CEO, Co-founder
George
COO, Co-founder
Andra
Product Manager

În august 2015 am lansat rapid platforma în varianta v1, care răspundea nevoilor basic ale clientilor: publicarea unui job si crearea unui CV.

Flavia
Communication & Events Specialist
Iulian
Tech Partner, Co-Founder

În decembrie 2015 am fost onorați să primim primul premiu de recunoaștere la Gala Managerului Român.

În martie 2016 am lansat platforma îmbunătățită, care a fost mult mai bine primită de o comunitate deja bine formată de câteva mii de specialiști și companii medicale.

Monica
Digital Marketing Assistant

În iunie 2016 am participat la IceeHealth, festivalul interactiv de e-health, unde am vorbit despre viitorul recrutării medicale și importanța reputației în mediul digital.

În iulie 2016 am creat primul nostru pitch și am discutat cu primii potențiali investitori în cadrul celui mai popular eveniment de tehnologie din Berlin.

Raluca
Customer Care Intern

În august 2016 am sărbătorit 1 an de MEDIJobs: we worked hard and partied harder.

Pierre
Social Media Consultant

Vrei să te alături echipei?

La MEDIjobs ne aflăm mereu în căutarea celor mai buni candidați pentru a completa echipele clinicilor partenere. Însă uneori căutăm talente și pentru echipa noastră. Așteptăm mailul tău pe: contact@medijobs.ro.

Aboneaza-te la newsletter

Social