E momentul sa cresti!

Afla mai multe despre programele noastre de dezvoltare personala si profesionala, organizate impreuna cu Dr. Andreea Lefter.

Urmareste clipul alaturat sau citeste detaliile mai jos.

Programele Noastre


Cand timpul tau este atat de pretios, este important sa-l investesti in ceea ce conteaza. O comunicare mai eficienta este cheia succesului in domeniul medical. Un CV bine facut sau abilitatea de a-ti pune atuurile in evidenta la interviu reprezinta pasii siguri catre dobandirea jobului mult visat. Toate acestea reprezinta cateva domenii cheie in care merita sa investesti pentru dezvoltarea ta profesionala. Afla cum te putem ajuta prin cele 3 programe de coaching pe care ti le-am pregatit, impreuna cu Dr. Andreea Lefter!

Cum functioneaza?


Pasul 1

Gandeste-te care este lucrul pe care vrei sa il imbunatatesti si alege programul potrivit.

Pasul 2

Apasa butonul “Vezi detalii”. Afla care este structura programului, cat costa, achita online si programeaza-ti sesiunea de evaluare.

Pasul 3

Asteapta sa fii contactat de Dr. Andreea Lefter si incepeti impreuna programul ales!

Ai nelamuriri despre cum te pot ajuta programele noastre? Consulta sectiunea de intrebari frecvente adresate de candidati sau scrie-ne intrebarile tale pe adresa: office@medijobs.ro.

Despre Dr. Andreea Lefter, PhD

Fondator al Programului de coaching pentru medici


  • Medic specialist Imagistica Medicala
  • Life Systemic Coach - coaching systemic - Metasysteme Coaching, dl. Alain Cardon MCC
  • Transpersonal Coaching - Performance Consultants International, sub îndrumarea lui Sir. John Whitmore și a doamnei Hetty Einzig. (UK)
  • Lector universitar cu o experiență de predare în mediul academic, de aproape 7 ani.

Intrebari frecvente


Raspuns

Fiecare program va avea detaliati pasii pe care ii vei urma, in momentul in care apesi butonul “Programeaza”. In ceea ce priveste felul in care vei lucra cu Dr. Andreea Lefter, trebuie sa ai in vedere faptul ca ea este un expert certificat in programe de coaching, care iti va pune toate intrebarile importante, pentru a intelege cel mai bine obiectivele pe care le-ai setat pentru cariera ta.

Asteapta-te la un mix de intrebari relevante, un schimb continuu de idei si la un plan bine definit, cu pasi de actiune pentru viitor. In momentul in care te decizi sa urmezi un program de dezvoltare, vei lega o relatie cu “antrenorul tau”, Andreea. Si, ca in orice relatie, cu cata atentie investesti mai mult in cursul tau, cu atat vei obtine mai mult de la acesta. Cele mai bune rezultate de la acest gen de programe sunt cele obtinute de persoanele deschise la feedback-ul constructiv si care isi doresc sa aplice tot ceea ce au invatat.

Raspuns

Fiecare specialist are nevoi unice si diferite obiective setate pentru cariera sa. Daca nu te-ai hotarat inca ce program ti s-ar potrivi, scrie-ne pe office@medijobs.ro si in cel mai scurt timp Dr. Andreea Lefter te va contacta. Veti avea o discutie de maximum 15 minute in care veti stabili impreuna care sunt nevoile tale si care este programul care poate raspunde acestora cel mai bine.

Raspuns

Indata ce vei achita si specifica ziua in care doresti sa fii contactat, Dr. Andreea Lefter va lua legatura cu tine la telefon si veti stabili de comun acord modalitatea de desfasurare a sesiunilor programului – fie prin telefon, fie cu ajutorul Skype.

Raspuns

Daca ai terminat programul si nu simti ca ai invatat lucruri noi, cu adevarat benefice pentru tine si cariera ta, contacteaza- ne la office@medijobs.ro si povesteste-ne despre nemultumirile tale, pentru a gasi solutia potrivita.

Aboneaza-te la newsletter

Social