MEDIjobs Romania este prima platforma din Romania care conecteaza companiile aflate in cautare de profesionisti cu specialistii din domeniul medical.

MEDIjobs

Specialist HR Bucuresti MEDIjobs

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti Anunţ expirat - job inactiv

Descriere

Intern Resurse Umane

Ce cautam?

O persoana responsabila care isi doreste sa isi contureze cariera in departamentul de resurse umane si sa se implice in dezvoltarea unui start-up cu potential.

Daca iti face placere sa vorbesti cu oamenii, esti atent la nevoile lor si ai spirit analitic, poti fi persoana de care avem nevoie.

Experienta in recrutare constitue un avantaj. Alaturi de noi vei invata ce inseamna recrutare medicala cu ajutorul training-urilor aplicate.

Program: full time ( L-V)

+ Echipa draguta, gata sa iti oferte suport cand ai nevoie.


Despre MEDIjobs Romania

MEDIjobs este cea mai mare platforma de recrutare in domeniul medical din Romania. Misiunea noastra este aceea de a oferi tuturor specialistilor medicali cele mai avantajoase oportunitati de cariere exclusiv in Romania, in armonie cu experienta, talentul, asteptarile financiare si aspiratiilor lor profesionale.

Prin tot ceea ce facem, zi de zi, ne dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii sistemului de sanatate romanesc. Pentru ca stim ca omul potrivit la jobul potrivit poate avea un impact pozitiv asupra multor vieti! :)


Aboneaza-te la newsletter

Social