Prima denumire atestata a Spitalului Municipal din Radauti a fost “Kronprint Rudolf Spital”, in onoarea mostenitorului coroanei austro-ungare de la acea vreme. Piatra de temelie a acestui spital a fost pusa la 23.iun.1863, lucrarile fiind finaliz...
citeste mai mult

Spitalul Municipal

Medic Radauti Spitalul Municipal

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Neonatologie

Tip job: Full-time Part-time

Zile lucratoare: Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica

Radauti - Suceava Anunţ expirat - job inactiv

Descriere

Misiunea Spitalului Municipal Radauti este aceea de a imbunatati sanatatea comunitatii din arealul deservit si de a excela la capitolul Calitatea serviciilor prestate bolnavilor si pacientilor. De asemenea, Spitalul Municipal Radauti in colaborare cu prestigioase universitati din tara si din Europa si cu fundatii internationale, cauta solutii concrete pentru asigurarea educarii continue a personalului medical si pentru asigurarea conditiilor optime de cercetare.
Spitalul Municipal "Sf. Doctori Cosma si Damian" Radauti isi mareste echipa medicala, ca parte a procesului de acreditare ca spital de urgenta.
Ne dorim sa angajam medici specializati in neonatologie pentru sectia noastra de grad II,dupa cum urmeaza:

1. Nr. posturi disponibile: 2
2. Sectie neonatologie grad II

 Precizam ca prin sprijinul de care ne bucuram din partea Consiliului Local si a Primariei Municipiului Radauti , persoanele care vor ocupa aceste posturi vor beneficia de o prima de instalare (1000-3000 euro)  si au posibilitatea cazarii in cele mai bune conditii intr-un complex de apartamente special dezvoltat pentru acest proiect, complex ce se afla in imediata apropiere a spitalului.

Aboneaza-te la newsletter

Social