Din maгtie 2014, Spitalul Judetean de Uгgenta Slobozia este subordonat Consiliului Judetean lalomita, avand in structura un numar de 510 paturi, iar numarul de salariati este de 850.

Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Medic Slobozia Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină internă

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Slobozia - Ialomita Anunţ expirat - job inactiv

Descriere

Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia tocmai ce si-a primit acreditarea pentru standarde de calitate. In urmatorii 2 ani spitalul va fi renovat complet, strategie initiata de managerul in functie din 2016-Iancu Maria. Majoritatea medicilor care activeaza in spital au domiciliul in Bucuresti, peste 20 de medici imbratisand in ultimul an oportunitatea de colaborare, dat fiind perspectiva de inovare.

Program: full time

Venitul lunar: se compune din salariul de baza conform grilei spitalului la care se adauga programul de garzi. Plata garzilor este urmatoarea: luni-vineri: 900 lei; weekend:1600 lei

Beneficii:

Decontare transport/cazare.


NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau care sunt in cautarea unor oportunitati part time. NU trebuie sa aplice candidatii care nu pot sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.


Abia asteptam sa ne cunoastem! -Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Aboneaza-te la newsletter

Social