Infiintat in anul 2003, Centrul Medical Matei Basarab este recunoscut in piata serviciilor medicale private prin: timp foarte bun de executie a probelor, calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei de laborator, flexibilitate si deschider...
citeste mai mult

Centrul Medical Matei Basarab

Biolog Bucuresti Centrul Medical Matei Basarab

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină de laborator

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti Anunţ expirat - job inactiv

Descriere

Descrierea companiei


Laboratorul Veridia este nucleul în jurul căruia s-au cristalizat toate celelalte servicii medicale oferite de către noi.

Deschis în anul 2003, și-a făcut un renume prin calitatea rezultatelor, timpul scurt de eliberare a acestora și preocuparea permanentă de a implementa cele mai noi tehnologii existente în acest domeniu, preocupare ce ne-a adus în rândul laboratoarelor de top prin departamente precum biologia moleculară și citogenetică.


Candidatul ideal


- Absolvent/a de studii superioare de specialitate (Facultatea de Biologie, Biochimie, Chimie si a masterului in domeniul medical ).

- Respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de  BIOLOG/BIOCHIMIST/CHIMIST;

- Bun utilizator al computerului cu minime cunostinte de limba engleza.

- Experienta anterioara pe imunologie, hematologie. 


Descrierea jobului

Daca esti o persoana instruita, cu capacitatea de a se adapta unui mediu de lucru modern si dinamic, orientata catre calitate si munca in echipa, te asteptam sa faci parte din echipa Centrului Medical Matei Basarab- Veridia. Din responsabilitatile jopbului fac parte validarea tehnica a rezultatelor, lucratul probelor pe aparate cu indeplinirea tuturor cerintelor sistemului calitatii.

Aboneaza-te la newsletter

Social