Sanador este o companie cu capital 100% romanesc, care furnizeaza intreaga gama de servicii medicale. Infiintata in 2001 Sanador a avut o dezvoltare continua, exclusiv organica, fara nici o achizitie. In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai ma...
citeste mai mult

sc sanador SRL

Asistent medical Bucuresti sc sanador SRL

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: ATI

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică

Bucuresti - Bucuresti Anunţ expirat - job inactiv

Descriere

"Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale. Valorile in care credem sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea,  imbunatatirea calitatii vietii."

Infiintat in anul 2001, Centrul Medical Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, avand capital 100% romanesc.

In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai mare spital privat generalist din Romania, cu 402 paturi si 10 sali de operatie si a atras unii dintre cei mai performanti medici si personal de inalt profesionalism, reusind sa atinga performante deosebite. Mizand foarte mult pe resursa umana, Sanador a dezvoltat permanent procesul de recrutare, atragand oameni care sa se simta mandri ca fac parte din aceasta companie.


ASISTENT MEDICAL ANESTEZIE

Profil candidat:

- Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis – documente valabile;

- Experienta minim 6 luni pe anestezie;

- Atentie la detalii si implicare;

- Excelente abilitati de comunicare si empatie;

- Orientare spre nevoile pacientului.


Program: 12/24 si 24/48 (7:00-19:00, 19:00 - 7:00)

Beneficii: Salariu fix, Spor de noapte si sporuri de weekend, abonament medical privat pentru angajat si familia acestuia (sot, copil sau parinti, frati-surori), 24 zile de concediu pe an.​​​​​​​


Sunt invitate sa aplice persoanele care doresc sa se dezvolte profesional alaturi de o companie pe termen lung. NU trebuie sa aplice persoanele care nu au experienta in domeniul medical.

Te asteptam cu drag in echipa noastra! – Echipa Sanador

Aboneaza-te la newsletter

Social