Acoperim toata gama de specialitati stomatologice

Dental Crown Health

Asistent dentar Bucuresti Dental Crown Health

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Stomatologie generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti Anunţ expirat - job inactiv

Descriere

Clinica noastra acopera toata gama de specialitati stomatologice. Tratamentele noastre stomatologice sunt oferite de medici bine pregatiti profesional. Standardele de dezinfectie si sterilizare sunt bine puse la punct. Clinica noastra este dotata cu cele mai noi echipamente: microscop pentru tratarea canalelor radiculare, cariilor dentare si aplicatii in chirurgia dentara; inhalo-sedare utilizat in tratarea pacientilor anxiozi si in special la copii; vita colour - pentru determinarea digitala a culorii dintilor; apex finder - utilizat in masurarea lungimii canalelor dentare; micromotor endodontic - utilizat in tratamentul totativ al canalelor dentare; fizidispenser implantologie - utilizat in introducerea impanturilor dentare si in aditii osoase; piezo surgery - utilizat in sinus lifting, transpozitie nerv, tratamentul leziunilor periapicale; 3 unituri dentare Anthos Italia premium.  Sediul nostru este situat pe Bd. 1 decembrie 1918, nr. 51.


ASISTENT DENTAR


Candidatul ideal

- Studii de specialitate;

- Experienta in domeniul stomatologic de cel putin un an reprezinta un avantaj;

- Implicare pe termen lung;

- Abilitati de comunicare si relationare cu pacienti.


Program de lucru

- 8h/zi de L-V: 08:00 - 16:00


Beneficii

- Salariu fix;

- Bonusuri pentru operatiile la copii.


Sunt invitati sa aplice asistentii dentari care isi doresc sa se dezvolte profesional alaturi de companie pe termen lung si vad perspectiva de a lucra in cadrul unei companii stabile. De asemenea, sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala.

NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.Aboneaza-te la newsletter

Social