Top 7 conturi de Instagram despre nutritie

Top 7 conturi de Instagram despre nutritie

In ultima perioada Instagramul a avut parte de o crestere neasteptata in ceea ce priveste numarul de utilizatori. Odata cu aceasta schimbare au aparut numeroase conturi care se adreseaza unei varietati de domenii. M-am gandit sa abordez domeniul nutritiei si al mancarurilor sanatoase pentru ca as avea cateva recomandari.

Acest articol se adreseaza personalului medical care, chiar daca de cele mai multe ori nu are parte de o pauza de masa, va gasi aici idei si sfaturi de retete de mancaruri simple si sanatoase pe care le pot lua la pachet. Timpul este cel mai mare inamic si din cauza aceasta de cele mai multe ori alimentatia este neglijata. Stresul, fiind si el un factor care-si mentine pozitia pe locul doi, agraveaza starea de sanatate.

Asadar veti gasi sfaturi si idei de mancaruri pe care le puteti prepara acasa intr-un timp scurt sau le puteti organiza pe zile, astfel incat sa nu fie nevoie sa gatiti de mai multe ori. Daca nu va face o deosebita placere gatitul sau preferati sa luati masa in oras va voi vorbi si despre conturi de Instagram care au diferite recomandari, in functie de necesarul caloric.

Locul 7 #fitmencook

Autorul cartii Fit Men Cook si detinatorul paginei de instagram cu acelasi nume, Kevin Curry, are un succes real in domeniul online, bucurandu-se de 1,2 milioane de urmaritori. Pe pagina sa de Instagram veti gasi numeroase retete de mancaruri sanato+

ase, cu ingredinte obisnuite, insa folosite intr-un mod benefic organismului. De asemenea aveti si link-ul catre pagina sa, de unde puteti sa va comandati cartea si sa va inspirati pentru viitoarele ore petrecute in bucatarie. Pe langa pasiunile culinare, Kevin este un adept al sportului si de aceea veti beneficia si de recomandari de exercitii.

Locul 6 #cookinwithmima

Profilul este urmarit de 2,4 milioane de oameni. Este un profil pe care si eu il am in lista de ceva timp si trebuie sa recunosc: retetele sunt delicioase si foarte usor de preparat. Majoritatea retetelor sunt scrise in dreptul fiecarei poze, deci nu trebuie sa platiti pentru a avea acces. Promoveaza mancarea si gatitul sanatos, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Locul 5 #healthyfitnessmeals

Cu 3,3 milioane de urmaritori si mamica a 5 copii, Rena Awada reuseste sa duca un stil de viata echilibrat si sanatos. Pagina ei de instagram contine numeroase idei de feluri principale si chiar deserturi cu ciocolata. Retetele le veti gasi tot in cadrul profilului de instagram.

Locul 4 #shonda1020

Apartinatoarea contului are 42 de ani, 2 copii si 2,5 milioane de urmaritori online. Ideea a pornit de la faptul ca a reusit sa scada in greutate considerabil, cantarind la inceputul regimului aproape 100 kg. Nu numai alimentatia a jucat un rol important ci si miscarea si exercitiile zilnice. Retetele sunt postate in cadrul pozelor.

Locul 3 #calories.hub

Are 1,1 milioane de urmaritori si face parte din conturile despre care va povesteam la inceput. Conceptul lor este de a informa oamenii despre aportul caloric. Astfel acestia vin cu solutii si va propun numeroase combinatii intre diferite alimente pentru a avea necesarul nutritiv zilnic. De asemenea au si multe idei despre organizarea mesei in timpul saptamanii, fara a va ocupa foarte mult din timpul liber.

Locul 2 #how2mealprep

Acest profil pe langa numeroase poze cu diferite mancaruri beneficiaza si de filmulete in care explica “how to?”. Are 2,8 milioane de urmaritori si cateva carti scoase legate de nutritie.

Locul 1 #fitness_meals

Are 2,5 milioane de urmaritori. Detinatorul contului se adreseaza in special celor care vor sa tina diete de slabit sau tonifiere, insa acestea se pot adapta fiecarei persoane. Sunt numeroase poze cu diferite mancaruri dar si poze cu rezultatele obtinute celor care au urmat sfaturile si au reusit sa combine sportul cu mancarea.

 

 

*Pentru a tine diete sau pentru a avea un stil de viata echilibrat si raportat la conditia dumneavoastra apelati la un medic nutritionist.

 

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi oportunitati de job-uri si noutati din domeniul medical, fa-ti un cont Gratuit in doar 5 minute aici.

 

Despre Autor

Raluca Ioana Marin

Studenta la Medicina, anul VI, incerc sa combin utilul cu placutul. Am un "job" full time la facultate si un job part-time, aici la MEDIjobs. Pasiunea pentru scris am descoperit-o de cativa ani si incerc sa o valorific ori de cate ori am ocazia. Chiar daca timpul nu este cel mai bun prieten al meu, prin munca si sacrificii poti reusi ce ti-ai propus.

Facebook Comment