Rezidentiat 2018: Ce locuri au ramas neocupate

Rezidentiat 2018: Ce locuri au ramas neocupate

Ministerul Sanatatii a publicat lista locurilor ramase neocupate la domeniul Medicina, la finalul Concursului National de Rezidentiat din sesiunea 18 noiembrie. In total, un numar de 269 de locuri de pe tot teritoriul tarii au ramas neocupate. Cele mai multe dintre acestea (170) se afla pe specialitatea Medicina de Familie, pe locul doi aflandu-se Medicina de Urgenta, cu un numar de 46 de locuri neocupate. Pentru Medicina Dentara si Farmacie au fost ocupate toate locurile si posturile scoase la concurs.

Cei interesati sa ocupe locurile inca disponibile pot depune solicitarile lor intre datele de 12 si 27 decembrie, direct la sediul Centrului de Resurse Umane in Sanatate Publica din cadrul Ministerului Sanatatii, str. Bodesti, nr. 1, sect. 2, Bucuresti, sau acestea se pot transmite prin posta, cu confirmare de primire, situatie in care se va lua in considerare data depunerii solicitarii la serviciul postal.

Dosarul va contine cererea (in care se vor preciza numele si prenumele, numele avut la data sustinerii concursului de rezidentiat, domeniul pentru care au concurat, numarul de concurs, numarul de telefon si adresa de e-mail, acordul pentru folosirea datelor cu caracter personal), copia actului de identitate si copii ale documentelor privind schimbarea numelui (certificat de casatorie, certificat de divort etc.)

Lista cu locurile ramase neocupate in urma examenului de rezidentiat poate fi consultata AICI.

Cererea care trebuie inclusa in dosarul solicitantului poate fi gasita AICI.

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment