In luna ianuarie, we START SMART

In luna ianuarie, we START SMART

Conform statisticilor, 1 din 5 angajați urmărește o schimbare de job în luna ianuarie!

Începutul de an este, totodată, și perioada cea mai bună pentru noi angajări: bugetul este deja aprobat, strategiile de dezvoltare încep să se contureze mai bine, iar planurile de recrutare sunt puse la punct.

Pentru că știm că anul începe mai bine cu o echipă completă, noi, cei de la MEDIjobs, am lansat START SMART – campania prin care te sprijinim în noile procese de recrutare, cu un discount de 100 de EURO.

Campania se adresează companiilor care și-au creat primul cont în platforma MEDIjobs în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019.

Cum intri în posesia voucherului:

  1. Îți creezi un cont gratuit de angajator la noi în platformă.
  2. Descarci VOUCHERUL primit în mesajul de bun-venit în platformă.
  3. Ne spui nevoia ta de recrutare și primești acces rapid la cei mai relevanți candidați pentru compania ta!

MEDIjobs este, în prezent, cea mai mare platformă de recrutare medicală din România. Aproape 25.000 specialiști în domeniul medical așteaptă în acest moment oferte de angajare.

Alătură-te și tu celei mai mari comunități medicale din România și bucură-te de sprijinul nostru în completarea echipei tale!

Despre Autor

MEDIjobs

MEDIjobs este lider in Romania in domeniul recrutarii din sanatate. Recrutam specialisti medicali din Romania pentru Romania si trimitem oferte de job personalizate catre specialistii care se inregistreaza in platforma noastra. Ofertele trimise sunt bazate pe experienta specialistilor medicali, abilitatile lor, dar si salariul pe care si-l doresc. Procesul de inregistrare este RAPID, USOR si GRATUIT. Creeaza-ti contul astazi.

Facebook Comment