Idei de martisoare pentru specialistii medicali

Idei de martisoare pentru specialistii medicali

 

Primavara este aici si, ca in fiecare an, acest anotimp incepe cu bucuria daruirii unui martisor. In speranta ca si noi iti putem darui tie un zambet la inceput de primavara, ti-am pregatit o selectie de idei de martisoare pe care specialistii medicali ar fi bucurosi sa le primeasca.

Pentru a duce traditiile de primavara mai departe, pregateste-ti snurul alb cu rosu si hai sa descoperim impreuna cadouri speciale pentru femeile din medicina:

 

1. Martisorul care poate scrie povesti: Pixuri colorate

In medicina, printre interventiile chirurgicale si discutiile cu pacientii, specialistii medicali isi rezerva timp si pentru scrierea biletelor de trimitere sau retetelor medicale. Mai mult decat atat, un astfel de martisor, ar fi potrivit pentru intregirea decorului biroului medical si ar fi benefic pentru destinderea pacientilor care completeaza fisele medicale cu ajutorul pixului-martisor.

2. Martisorul care evidentiaza numele si functia de pe ecusonul tau

De multe ori, fiind pe graba, pacientii se simt dezorientati si merg fara directie prin spitale. Singurul lucru pe care il cunosc in acele momente este nevoia de a gasi un medic. Tu, prin intermediul acestui accesoriu poti atrage atentia asupra ecusonului, unde pacientul poate identifica numele si functia ta.

 3. Martisorul care aduce traditiile mai aproape: Goblenul

Daca ai in minte specialisti medicali care sunt iubitori de traditii si obiceiuri, goblenul personalizat este un martisor special. Aprecierea salvarii unei vieti poate fi aratata in diferite moduri, iar un astfel de cadou va arata ca esti o persoana care isi pune creativitatea in miscare.

4. Martisorul care va accesoriza cheia succesului: Brelocul

Frumusetea lucrurilor vine din simplitatea lor. Fii original si personalizeaza pentru persoana draga, care lucreaza in domeniul medical, un breloc in forma de inima, simbol al efortului depus de medic pentru salvarea vietilor oamenilor.

5. Martisorul care va pune in prim plan feminitatea: Bijuteriile

Daca vrei sa daruiesti ceva unei femei si ti-e teama sa nu dai gres, bijuteriile sunt accesoriile cu care vei face intotdeauna o buna impresie. Noi iti propunem o serie de bijuterii care sunt potrivite pentru femeile din medicina, datorita simbolurilor care le alcatuiesc.

 

6. Martisorul cel mai dulce: Life Savers

Life Savers sunt bomboane care au forma de colac de salvare. Datorita formei lor, daca vei alege sa le oferi cadou, il vei face pe respectivul specialist medical care le primeste sa simta aprecierea ta pentru puterea lui de a vindeca durerile oamenilor.

7. Martisorul pentru intretinerea zambetului: Caricatura

Sa oferi un martisor special unei persoane foarte apropiate, nu este greu!  Un desen tip caricatura este o idee care va fi apreciata. Pentru a fi un cadou complet, inrameaza caricatura si ofera-i prietenei tale asistente un cadou pe care sa il priveasca cu zambet.

 

Alege sa daruiesti femeilor din medicina zile frumoase de primavara si ofera martisoarele potrivite in functie de domeniul si specializarea in care respectivele persoane activeaza! Speram ca aceste idei de cadouri sa te inspire! Va dorim o primavara norocoasa!

 

Daca esti specialist medical si vrei sa fii la curent cu cele mai noi oportunitati de job-uri, fa-ti un cont gratuit pe MEDIjobs, in doar 5 minute aici.

Despre Autor

Simion Tatiana

Imi place sa cred despre mine ca sunt un bun comunicator, nu datorita felului in care vorbesc, ci datorita felului in care stiu sa ii ascult pe ceilalti!

Facebook Comment