Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Interdisciplinaritate în pediatrie

November 8 @ 8:00 - November 9 @ 17:00

Avem onoarea și plăcerea să vă invităm la cea de-a patra ediție a Forumului Pediatru.Ro, cu tema ”Interdisciplinaritate în pediatrie”.

În condițiile progreselor din diferitele domenii ale științelor medicale, îngrijirea de calitate a copilului impune colaborarea diferitelor subdomenii și specialități pediatrice. Unele boli ale copilului necesită o abordare holistică, cu depășirea granițelor dintre diferitele specialități, din nevoia de a oferi un management integrat.

Evenimentul științific reprezintă o oportunitate pentru experții diverselor specialități care participă la îngrijirea bolilor copilului să prezinte, pe baza dovezilor științifice, cele mai recente metode de diagnostic, tratament și profilalaxie. Conferința reprezintă un forum pentru experți să împărtășească cunoștințele lor, și în același timp un prilej pentru discutarea unor controverse din domeniul pediatriei.

Vor susține lucrări lideri de opinie din domeniul pediatriei generale, medicinei respiratorii pediatrice, nefrologiei pediatrice, hemato-onco-pediatriei, neurologiei pediatrice, psihiatriei pediatrice, geneticii, imunologiei și a altor specialități care participă la îngrijirea medicală și la menținerea stării de sănătate a copilului.

Reprezentanți ai industriei farmaceutice vor prezenta actualități din domeniul medicamentului.

Conferințele și dezbaterile se vor focaliza asupra progreselor actuale în domeniul  pediatriei, vor propune noi strategii de abordare și vor pune accent pe problemele practicii curente.

 

Vă așteptăm cu drag,

 Echipa MedicHub

 

 Eveniment creditat cu puncte EMC

 Taxa de participare la Forum este de 300 lei  și include un abonament digital la revista Pediatru.ro pe un an de zile.

Puteți profita de  taxa de participare redusă  de 200 Lei până la data de 14 Octombrie 2019, după care va fi 300 Lei, inclusiv în ziua Forumului.

 Medicii rezidenți beneficiază de taxă redusă 50% pentru participarea la Forum!

 

Modalități de plată

 

Pentru a efectua plata, puteți folosi următoarele coordonate:

 

MEDICHUB MEDIA, S.R.L., Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, et. 11, sector 5, cod poştal 050883, Bucureşti, CUI 16136719, J40/2001/2004 şi cod fiscal RO 16136719. Cont RON IBAN: RO 73 RNCB 0617 1405 9512 0003 – BCR, sucursala 13 septembrie

 

Dovada plății prin ordin de plată sau mandat postal se trimite pe adresa de e-mail evenimente@medichub.ro

 

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea certicatului de participare. Vor primi certificatul de participare doar medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

 

Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la tel: 031 425 40 40 sau pe adresa de e-mail:

evenimente@medichub.ro și pe www.medichub.ro

Facebook Comments

Details

Start:
November 8 @ 8:00
End:
November 9 @ 17:00

Venue

 Hotel Crowne Plaza, București