#agendanonmedicala: 5 lucruri de vazut, citit, facut luna asta

#agendanonmedicala: 5 lucruri de vazut, citit, facut luna asta

5 recomandari nonmedicale care sa te tina activ cultural pana la finalul lunii

Social-cultural vorbind, ce iti place sa faci/vezi/asculti /citesti dupa ce pui halatul in cui si parasesti cabinetul medical? Atunci cand inca mai ai energie si nu vrei sa o irosesti stand pe o canapea. Se anunta un final de luna februarie cu expozitii, un film despre chirurgul Cristian si o carte despre somn, daca nu te simti prea activ.

Expo Fusion. Arta si stiinta @ Rezidenta BRD

Ce au in comun un artist si un om de stiinta? Raspunsul il vei putea afla vizitand expozitia care va fi deschisa pana pe 5 martie. Patru artisti (Saint Machine, Sillyconductor, Cosmin Haias si Catalin Cretu) impreuna cu colaboratori de la Institutul de Fizica Materialelor, Institutul de Optoelectronica INOE 2000, Institutul de Stiinte Spatiale, CETAL / Institutul pentru Fizica Laserilor Plasmei și Radiațiilor au conceput impreuna 4 instalatii-experiment cu care poti sa interactionezi.

Globalworth District

Ramanem tot in zona artelor. De data asta, avem de-a face cu arta si tehnologie. Un eveniment complet cu muzica, fashion si arte visuale. Pe o scena interactiva vor fi cei de la Robin and the Backstabbers, video mapping-ul si instaliile vor fi ghidate de Les Aterlier Nomad si H3

Sa nu ucizi @ Cinema Elvire Popesco

Un film despre povestea chirurgului Cristian care trece printr-o transformare majora in urma pierderii unui pacient. Va avea premiera pe 25 februarie, incepand cu ora 19.30.

Petrica Andrei Trio @ Arcub

O seara de jazz cu trei muzicieni de calibru: pianistul Petrica Andrei, bateristul Vlad Popescu si contrabasistul Olivier Gatto. La finalul lunii, pe 28 februarie la Arcub Sala Mare.

Why we sleep de Matthew Walker

Daca esti mai mult genul caruia sa-si petreaca serile pe canapea cu o carte in mana, avem pentru tine aceasta recomandare. Why we sleep, despre somnul pentru care nu-l dormim si efectele lui asupra mintii si corpului nostru. O lectura obligatorie pentru cei care sufera de tulburari de somn, dar si pentru cei care vor sa inteleaga rolul vital al somnului pentru o stare de sanatate optima. O gasesti aici in engleza sau la editura Vellant, varianta in romana.

*Bonus

Daca o sa ai chef de o plimbare prin oras, incearca zona de nord a Bucurestiului si in drumul tau poti face o vizita pe la MARe – Muzeul de Arta Recenta.

Despre Autor

Diana Chiţu

Curatoare de informații. Organizatoare. Nature lover and part-time dancer. Nu deține obsesii și posesii.

Facebook Comment