9 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a aplica la un job asistent medical

9 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a aplica la un job asistent medical

1.Cauti un job? Iata cum sa-l gasesti pe cel potrivit

Stii ca vrei o noua colaborare dar unde poti gasi cele mai potrivite optiuni pentru tine? Este simplu, MEDIjobs – cea mai mare platforma de recrutare exclusiv in domeniul medical iti pune la dispozitie nenumarate oportunitati. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont in patforma si sa aplici la job-ul dorit. Mai mult decat atat, prin serviciul MEDIrecruit, poti primi oferte de angajare sau colaborare personalizate in functie de profilul tau completat in platforma.   

 

2. Te pregatesti pentru primul job de asistent medical? Lista principalelor responsabilitati

Nu uita care sunt responsabilitatile tale si gandeste-te cum iti poti imbunatati performanta! Noi am structurat profilul unui asistent medical în două direcții: Sarcini si Competente . Vezi care sunt cele mai importante aspecte si foloseste-le in interactiunile tale cu pacientii si cei din jur!

 

3. Lista actelor necesare pentru incheierea contractului individual de munca

In cazul fericit unui raspuns pozitiv dupa interviul de angajare, trebuie sa ai in vedere actele necesare noului tau angajator. Sfatul nostru este sa le furnizezi din timp, astfel incat sa nu faci adevarate curse pentru a intra in posesia lor.

4. Cum sa faci analiza companiei la care vrei sa te angajezi

Este de preferat sa apelezi din nou la spiritul critic si sa analizezi din timp in ce companie vei lucra. Daca ulterior angajarii vei afla ca fima respectiva este datoare si nu iti poate plati salariul, nu este o veste tocmai pozitiva. Vezi in articol unde poti afla cele mai relevante date financiare despre angajator!

 

5. Modelul unui CV medical de nerefuzat

CV-ul este cartea ta de vizita in interactiunea cu angajatorul. Acest document poate fi vital in decizia sa de a te chema la interviu.

 

6. Cum poti evita sa tastezi cuvinte gresite in CV in doar 4 pasi

Greseli poate face oricine insa noi va propunem cateva solutii prin care le putem evita.

 

7. Pregatirea unui interviu. 5 lucruri de respectat de catre candidat

Daca ai trecut de etapa CV-ului si angajatorul ti-a sugerat o intalnire tip interviu, trebuie sa iei in serios pregatirea ta.

 

8. 4 subiecte despre care ar trebui sa vorbesti la un interviu de angajare asistent medical

Aceste subiecte iti vor aduce cu siguranta un plus in fata angajatorului care va reusi sa te cunoasca mai bine si sa analizeze daca tu esti omul potrivit pentru job.

 

9. Cum sa evaluezi corect si eficient o oferta noua de munca

Nu te lasa distras de prima oferta venita si  cantareste bine conditiile eventualului angajament.  Este important sa privesti cu ochi critic ceea ce ti se ofera si ce iti cere angajatorul. De exemplu, nu te lasa impresionat de o oferta materiala substantiala pentru ca aceasta ar putea masca unele conditii drastice impuse de angajator. Analizeaza ceea ce este important pentru tine in acel moment si daca oferta este una motivanta.

Daca aceste articole ti-au fost de folos, nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a primi regulat, direct pe email-ul tau cele mai recente articole!

Despre Autor

Madalina Hornet

Facebook Comment