INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia.

Intermedicas

Asistent medical Bucuresti Intermedicas

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Medicină generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania.


ASISTENT MEDICAL RECOLTARI

Profilul candidatului ideal

- Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis – documente valabile;

- Experienta minim 1 an in recoltari adulti;

- Experienta minim 6 luni receptie sau pe partea administrativa;

- Atentie la detalii si implicare;

- Excelente abilitati de comunicare si empatie;

- Orientare spre nevoile pecientului.


Program de lucru

-8h/zi de L-V.


Beneficii:

-Salariu fix si atractiv;

-24 de zile de concediu pe an.


Sunt invitati sa aplice asistentii medicali care isi doresc sa se dezvolte profesonal alaturi de companie pe termen lung si vad perspectiva de a lucra in cadrul unei companii stabile. De asemenea, sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala.

NU trebuie sa aplice candidati care cauta oportunitati pe termen scurt sau nu vor sa respecte protocolul de lucru dintr-un mediu profesionist.

Te asteptam cu drag in echipa noastra! – Echipa Intermedicas   


Aboneaza-te la newsletter

Social