De ce avem nevoie de tine Ne dorim sa te alaturi echipei de Tratamente a clinicii aBeauty. Nu contează daca experienta ta este una de balneofiziokinetoterapeut, sau chiar de cosmeticiana. Respectam aceste experiente de munca si formare profesion...
citeste mai mult

aBeauty Clinique

Asistent medical Brasov aBeauty Clinique

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Dermatovenerologie

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri Sâmbătă

Brasov - Brasov >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

Cine suntem noi:

aBeauty este brandul centrelor de estetica corporala si faciala aBeauty Clinique. Oferim tratamente de estetica faciala si corporala premium inca din anul 2012, si suntem unul dintre cele mai apreciate lanturi de clinici de profil din Romania.

De ce avem nevoie de tine:

Ne dorim sa te alaturi echipei de Tratamente a clinicii aBeauty. Nu contează daca experienta ta este una de balneofiziokinetoterapeut. Respectam aceasta experienta de munca si formare profesionala, deoarece istoria pe care deja o avem in spate ne-a demonstrat ca cel mai mult conteaza dorinta de performanta si atitudinea pozitiva.

Ce iti oferim:

Daca te vei alatura echipei aBeauty vei beneficia de formare de la zero in domeniul esteticii faciale si corporale, Te vom initia in tainele celor mai noi si eficiente tratamente medicale de infrumusetare. Vom investi constant in pregatirea ta, pentru ca ne dorim sa atingem excelenta. Iti oferim cadrul ideal pentru a-ti construi o cariera, pas cu pas, in acest domeniu, iar asta o putem face datorita oamenilor experimentati pe care-i avem deja in echipa si a aparaturii de ultima generatie. Vei primi constant o indrumare structurata, pas cu pas, si feedback constructiv, pentru a deveni, la rândul tău, un specialist in estetica faciala si corporala.

Ce vei invata la noi:  

-Vei invata multe informatii medicale legate de corpul uman si elemente de anatomie, combinate cu  anumite aspecte legate de fizica si chimie, care te vor ajuta sa aplici tratamente eficiente, explicandu-le clientilor schimbările ce vor avea loc.
- Vei afla cum e sa lucrezi cu aparatura performanta, de ultima generatie
- Vei invata cum sa iti organizezi munca, astfel incat sa reusesti sa rezolvi taskurile zilnice, saptamanale si lunare
- Suntem in continua dezvoltare, asa ca vei invata din ce in ce mai multe lucruri noi si-ti vei dezvolta bagajul de cunostinte si expertiza.

Suntem foarte interesati de ceea ce ne poti oferi si tu, asa ca asteptam CV-ul tau la adresa ****@***.**. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon **** *** ***.

Aboneaza-te la newsletter

Social