Clinicile ABC Eurodent s-au format in anul 2007, din dorinta de a crea un mediu in care sa putem aplica cunostintele stomatologice in folosul pacientilor si in care sa lucram cu placere si pasiune.De atunci ABC Eurodent s-a dezvoltat si a devenit o...
citeste mai mult

ABC Eurodent SRL

Asistent dentar Bucuresti ABC Eurodent SRL

Aplica Recomanda si Castiga 100€

ai Aplicat la acest job

Specialitate: Stomatologie generală

Tip job: Full-time

Zile lucratoare: Luni Marţi Miercuri Joi Vineri

Bucuresti - Bucuresti >Anunt expirat - job inactiv

Descriere

       Clinicile ABC Eurodent, prezente in piata stomatologica bucuresteana din 2007 si avand in acest moment  patru clinici moderne in sectoarele 3 si 6 ale capitalei, va ofera oportunitatea sa faceti parte dintr-o echipa de profesionisti, intr-o continua dezvoltare si de fiecare data orientata catre rezolvarea tuturor problemelor dentare ale pacientilor.

CE CAUTAM?
          Cautam asistenta medicala cu experienta in stomatologie - o persoana dinamica, pozitiva, profesionista, cu studii finalizate de asistent medical generalist; este obligatorie cunoasterea materialelor, manoperelor si instrumentarului specific;
Atributiile includ asistarea medicului la diversele manopere stomatologice, sterilizarea instrumentarului, igienizarea cabinetului, programarea pacientilor, secretariat. Cunosterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

CE OFERIM?
          ABC Eurodent ofera  program si salariu atractiv, instruire specifica si nu in ultimul rand oportunitatea de a face parte dintr-o mare familie, unde spiritul de echipa este un lucru intr-adevar pretuit; echipamentul de lucru, sesiunile de training periodic si managementul corect sunt incluse:)

CE TREBUIE SA FACI?
          Daca pana acum ti-a placut ce ai aflat despre noi si crezi ca esti persoana potrivita, aplica la acest anunt sau trimite-ne un CV actualizat pe adresa ****@***.** si, daca vei fi selectat, te vom contacta pentru un interviu!

Aboneaza-te la newsletter

Social